Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Agro Terenuri Constanţa SRL şi-a schimbat administratorul. Firma are mii de hectare în România

ro

11 Feb, 2017 00:00 2033 Marime text
Asociaţii societăţii Agro Terenuri Constanţa SRL, Jantzen A/S (denumire secundară Jantzen Development A/S), persoană juridică ce are sediul social în Danemarca, înregistrată la Registrul de Afaceri Central (CVR), Copenhaga, reprezentată de Erik Jantzen, în calitate de administrator şi asociat unic, şi Erik Jantzen, cetăţean danez, născut la data de 7.03.1959, în Danemarca, împreună reprezentând 100% din capitalul social, din beneficiile şi pierderile Agro Terenuri Constanţa SRL, s-au reunit în şedinţă pentru a stabili modificări în structura societăţii.
 
În urma şedinţei, s-a stabilit că mandatul administratorului Erik Jantzen este revocat, cu efecte imediate de la data semnării hotărârii, totodată aprobându-se descărcarea de gestiune pentru activitatea desfăşurată de acesta în societate. Potrivit Registrului Comerţului, noul administrator al firmei este Branislav Pacak, născut la data de 2.11.1977, în Bratislava, Slovacia.

Despre Agro Terenuri Constanţa SRL 

Agro Terenuri Constanţa SRL are sediul social în Bucureşti, Calea Floreasca nr. 133-137, etaj 6, biroul 3, Sectorul 1, având un capital social subscris de 690.400 de lei, integral vărsat, şi un număr de părţi sociale de 69.040, valoarea uneia fiind de 10 lei.
Domeniul principal de activitate al firmei, conform codificării CAEN, este cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.

Erik Jantzen, zeci de mii de hectare în România

Economica.net scria în 2015 că danezul Erik Jantzen este unul dintre cei mai activi investitori străini de pe piaţa terenurilor din România, fiind implicat, prin firmele sale, în tranzacţii însumând peste 28.000 de hectare în toată ţara, dar are şi propria fermă vegetală. Erik Jantzen a gestionat o fermă în Danemarca mai bine de 20 de ani şi, începând cu 1997, s-a implicat în înfiinţarea câtorva proiecte agricole semnificative în Europa Centrala şi de Est, mai exact în Cehia şi Slovacia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii