Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa face expertiză tehnică pentru activele situate pe plaja Modern (documente)

ro

23 Mar, 2016 00:00 2284 Marime text


Municipiul Constanţa cumpără prin negociere directă servicii de expertiză tehnică pentru stabilirea gradului de uzură fizică a unor active amplasate pe plaja Modern. Valoarea estimată fără TVA a viitoarei achiziţii este de 9.569,85 de lei. Ofertele pot fi depuse până la data de 25 martie.


 
Obiectul contractului îl constituie achiziţionarea de către Primăria municipiului Constanţa a serviciului de întocmire a expertizei tehnice pentru stabilirea gradului de uzură fizică a unor active amplasate pe plaja Modern. Prin HCL nr. 92/30.04.2015, s-a hotărât retragerea dreptului de administrare al RAEDPP Constanţa asupra activelor amplasate în municipiul Constanţa - plaja Modern şi trecerea acestora în administrarea Consiliului Local, în vederea casării şi scoaterii din funcţiune a acestora. Pentru stabilirea gradului de uzură fizică a activelor amplasate pe plaja Modern şi emiterea autorizaţiei de desfiinţare, este necesară achiziţionarea serviciului de expertiză tehnică efectuată de un expert.


 
Ofertantul este obligat să întocmească şi să finalizeze expertiza tehnică în concordanţă cu obligaţiile stabilite prin contract, la termenul fixat, asumându-şi întreaga responsabilitate pentru calitatea documentaţiilor elaborate conform cerinţelor şi obligaţiilor impuse prin Legea 10/1995 privind calitatea în construcţii, cu modificările şi completările ulterioare. Oferta financiară va cuprinde costul serviciului de expertiză tehnică, cu precizarea distinctă a TVA. Oferta tehnică va cuprinde o scurtă descriere a activităţilor ce urmează a se efectua de către prestator pentru elaborarea expertizei tehnice, precum şi legitimaţia şi certificatul de atestare valabile, în copie conformă cu originalul.


 
Durata estimată pentru realizarea serviciului de expertiză tehnică privind stabilirea gradului de uzură fizică a unor active amplasate pe plaja Modern este de 15 zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere. Caietul de sarcini poate fi obţinut de la sediul Primăriei Constanţa - bulevardul Tomis nr. 51, Serviciul Tehnic-Investiţii. Persoane de contact sunt Răzvan Tudoran şi Viorel Diaconu.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza anunţul de participare la licitaţie, dar şi HCL nr. 92/30.04.2015, prin care s-a hotărât retragerea dreptului de administrare al RAEDPP Constanţa asupra activelor amplasate în municipiul Constanţa - plaja Modern şi trecerea acestora în administrarea Consiliului Local, în vederea casării şi scoaterii din funcţiune a acestora.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii