Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA se pregătește pentru oprirea planificată a unităților 1 și 2. Ce servicii dorește să contracteze (document)

ro

08 Jan, 2017 00:00 3299 Marime text

Societatea Națională Nuclearelectrica SA vrea să verifice câmpul electromagnetic produs în anumite zone de stațiile radio portabile și a telefoanelor mobile, așa că a lansat o licitație publică pentru contractarea acestor servicii. Concret, Nuclearelectrica SA alansat anunțul pentru atribuirea contractului ”Servicii de măsurători de câmp electromagnetic pentru determinarea perturbațiilor produse de funcționarea în anumite zone a stațiilor radio portabile și a telefoanelor mobile”
Anunțul este o extindere a valabilității anunțului inițial numărul 70421/19.12.2016 servicii de măsuratori de câmp electromagnetic pentru determinarea perturbațiilor produse de funcționarea în anumite zone a stațiilor radio portabile și a telefoanelor mobile în perioada Opririlor Planificate din anii 2017-2018 ale unităților U2 și U1 ale CNE Cernavodă.
 
Valoarea estimată a contractului e de 44.892 lei, fără TVA.
 
Potrivit condițiilor contractuale, societatea câștigătoare va efectua un număr de 800 determinări/măsurători (400 la Unitatea 2 și 400 la Unitatea 1).
 
Pentru a fi eligibile, firmele trebuie să depună la înscrierea la licitație un Certificat constatator, Certificat CNCAN de acceptare desfășurare activități în zona controlată conform Ordin CNCAN 228/2002 sau declarație că va obține acest certificat până la data începerii serviciilor (aprilie 2017), ofertele fiind ulterior atribuite în funcție de prețul cel mai scăzut.
 
Oferta se va transmite prin email la adresele de email valentina.nistor@cne.ro si adrian.dugaiasu@cne.ro și ulterior va fi expediată la CNE din Cernavodă, str. Medgidiei nr. 2, Pavilion 0, în plic închis cu mențiunea Ofertă pentru "Servicii de măsurători de câmp electromagnetic pentru determinarea perturbațiilor produse de funcționarea în anumite zone a stațiilor radio portabile și a telefoanelor mobile în perioada Opririlor Planificate din anii 2017-2018 ale unităților U2 și U1 ale CNE Cernavodă", - în atenția doamnei Valentina NISTOR.
Ofertele se pot transmie până pe 16 ianuarie, ora 15.00, iar caietul de sarcini, propunerea de contract și alte formulare solicitate a fi completate pot fi obținute în urma unei solicitări transmise până în 13.01.2017 ora 15:00 la adresele de email valentina.nistor@cne.ro si adrian.dugaiasu@cne.ro. Pentru efectuarea achizitiei este necesara postarea ofertei și în catalogul de produse/servicii/lucrări al SEAP, accesibil prin internet la adresa www.e-licitatie.ro. Perioada minimă de valabilitate a ofertei trebuie să fie de 90 zile de la termenul limită de primire a ofertelor.
 
În secțiunea Documente puteți consulta documentul publicat de societatea Nuclearelectrica SA pentru atribuirea contractului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii