Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noile declaraţii de avere ale aleşilor din CJC Ioana Elena, consilierul fără case, dar cu terenuri şi spaţii comerciale (documente)

ro

17 Jul, 2014 00:00 2506 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, dar şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2013.
Pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate, conform legii, declaraţiile de avere şi de interese ale aleşilor judeţeni, aferente anului fiscal încheiat. Redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa va prezenta în fiecare zi averea şi interesele declarate de aleşii judeţeni.

Potrivit declaraţiei de avere postate pe site-ul CJC, consilierul PSD Elena Ioana deţine cinci terenuri intravilane în Constanţa. Acestea au fost dobândite fie prin cumpărare, fie prin concesiune, fie în urma unui schimb. Trei dintre ele sunt situate în „Zona Sere - Constanţa“.
La capitolul „clădiri“, în declaraţia social-democratei figurează doar un spaţiu comercial în suprafaţă de 222,70 mp, dobândit în 2001, prin cumpărare. Consilierul judeţean nu deţine bunuri mobile şi nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.

Venituri din chirii

Aşa cum reiese din declaraţia de avere, Elena Ioana are două depozite bancare deschise la CEC Bank, unul, în 2011, iar celălalt, în 2012, în valoare de 100.000 de lei, respectiv 95.000 de lei. Nu are plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, dar nici datorii.
Consilierul judeţean PSD figurează cu un salariu de 6.000 de lei. Tot aici este menţionat şi un venit brut de 19.400 de lei, realizat de Elena Ioana din chirii. Ea a încasat, în calitate de consilier judeţean, o indemnizaţie de 9.273 de lei. Nu în ultimul rând, din declaraţia de avere reies şi dobânzi bancare în valoare de 7.895 de lei.
Din declaraţia de interese, aflăm că Elena Ioana este administrator asociat la SC Cincizeci Plus SRL şi membru în Biroul Permanent al PSD.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii