Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mohamad Murad, patronul de la Perla Majestic, a cumparat Cosmos TV

ro

27 Jan, 2009 20:32 6528 Marime text

perla-majestic-muhammad-mur.jpgPostul de televiziune a devenit celebru datorită scandalului sexual în care a fost implicată directoarea Mihaela Ciubotaru

Postul de televiziune Cosmos TV, asociat numelui politicianului Corneliu Vadim Tudor, are un nou proprietar. Cumpărătorul deja investeşte în postul pe care speră să îl aducă într-o poziţie de top 10.

Omul de afaceri libanez Mohammad Murad, recunoscut ca fiind patronul lanţului de fast food Springtime, este, de anul trecut, şi patron de televiziune. Potrivit adevărul.ro, tranzacţia nu s-a terminat momentan, plata şi modificarea proprietarilor la Registrul Comerţului nu au fost operate încă.

Prima discuţie în legătură cu o eventuală vânzare-cumpărare a postului de televiziune, după cum declară Dan Claudiu Tănăsescu, a avut loc la mare, la unul dintre hotelurile lui Murad din Mamaia.

Noul proprietar deţine, la acest moment, după cum au declarat un reprezentant al foştilor proprietari - familia Tănăsescu, un pachet de 90% din compania care deţinea licenţa postului, Unicorn Productions SRL.

Lansat în ianuarie 2007, Cosmos TV a este cunoscut ca fiind un post cu tentă religios-culturală şi legat în mod direct de numele fostului parlamentar Corneliu Vadim Tudor.

Dan Claudiu Tănăsescu, în prezent preşedinte al Partidului Popular, a declarat că Cosmos TV nu ar fi fost niciodată al lui CVT. Asocierea numelui parlamentarului cu postul TV s-ar fi făcut prin prisma apropierii dintre cei doi, care au fost prieteni o perioadă foarte lungă. În plus, la momentul apariţiei postului, Tănăsescu era senator PRM.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • perla 21 Sep, 2009 07:55 el cumpara cu milioane posturi de televiziune si angajati ii da afara zicand ca nu aare bani