Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în actul constitutiv al SC Cargo Trans Vagon SA. Printre fondatori, şi o societate din Constanţa

ro

11 Jul, 2017 00:00 4396 Marime text
Barexim SRL (cu sediul în Bucureşti), Transfer International Spedition SRL (cu sediul în Bucureşti), TTS (Transport Trade Services) SA (cu sediul în Bucureşti) şi TTS Operator SRL (cu sediul în Constanţa), în calitate de fondatori ai societăţii Cargo Trans Vagon SA, cu sediul în Bucureşti, au încheiat un act adiţional la actul constitutiv al firmei, conform hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Asociaţilor din luna mai 2017.
 
Astfel, obiectul de activitate al societăţii a fost completat cu următoarele activităţi: repararea articolelor fabricate din metal, repararea maşinilor, repararea şi întreţinerea altor echipamente de transport, demontarea (dezasamblarea) maşinilor şi a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor, depozitări.
 
De asemenea, a fost înfiinţat un punct de lucru, cu sediul la adresa municipiul Ploieşti, strada Titan nr. 38 A, judeţul Prahova, pe imobilul-teren intravilan compus din hală industrială Cl, în suprafaţă construită de 543,75 mp, şi hală industrială C2, identificată cu proces-verbal de recepţie 304/27.12.2016, amplasate pe un teren de 2.000 mp, conform contractului de închiriere nr. 0043/2.05.2017, încheiat cu Carmensimi Grup SRL, proprietar în temeiul actului de alipire 563/30.05.2013.
 
Înfiinţarea punctului de lucru are ca scop desfăşurarea de către Cargo Trans Vagon a următoarelor activităţi clasificate CAEN: transporturi de marfă pe calea ferată, repararea articolelor fabricate din metal; repararea maşinilor, repararea şi întreţinerea altor echipamente de transport, demontarea maşinilor şi a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor, depozitări; activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii