Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Într-o zi liberă pentru funcţionarii publici Cum a aflat directorul RAEDPP că Adrian Zglobiu nu locuieşte in cartierul Henri Coandă

ro

26 May, 2014 00:00 2595 Marime text
Adrian Zglobiu este şomer şi se pare că, potrivit unor surse, ar locui în cartierul săracilor din Constanţa, „Henri Coandă“, ridicat de Radu Mazăre. Totuşi, directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat (RAEDPP), Mădălina Moţăţăianu, a precizat, sâmbătă, că bărbatul nu locuieşte şi nici nu a locuit vreodată în cartierul social „Henri Coandă“.

Ieri, am discutat din nou cu Mădălina Moţăţăianu, curioşi fiind de unde a ştiut, în cursul zilei de sâmbătă, că bărbatul nu locuieşte în acel cartier. Era totuşi zi liberă pentru funcţionarii publici. Era cineva de serviciu sâmbătă la RAEDPP? În replică, directorul instituţiei a declarat: „Sâmbătă, colegii de la Serviciul Administrativ au fost la birouri în campusul social şi au verificat baza de date. În urma verificărilor, s-a constatat că acest nume nu figurează printre locuitorii cartierului“. Reamintim că Adrian Zglobiu l-a scuipat pe preşedintele Băsescu imediat după ce acesta a coborât de pe bricul „Mircea“. După incident, bărbatul a fost condus de poliţiştii constănţeni la Secţia de Psihiatrie Palazu Mare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru a fi evaluat psihologic. La audieri, Zglobiu a declarat că „nu ştie ce a fost în capul lui“ şi că nu îşi aduce aminte de ce l-a scuipat pe preşedinte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii