Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Grupul Şoferilor cu Handsfree nu se plătesc amenzi auto

ro

08 Jun, 2011 01:50 1462 Marime text

ADV-Germanos.jpgC-o mână pe telefonul mobil, c-o mână pe volan, schimbătorul de viteze, maneta de semnalizare, apoi mâinile făcute nod că trebuie să tragi de volan, să schimbi viteze, să schimbi postul de radio sau să dai muzica mai încet... Şoferii din România se încăpăţânează să rişte o amendă, uneori chiar şi viaţa, fără să ştie că un simplu şi deloc scump kit „hands free" i-ar dispensa de multe necazuri.

Un kit „hands free" te scuteşte de o posibilă amendă, pentru că vorbitul la telefonul mobil fără acesta este considerat contravenţie şi se pedepseşte cu două puncte de penalizare şi 134 de lei. Adică mai mult decât un kit „hands free" de calitate care, pe lângă faptul că te ţine departe de amenzi, îţi oferă şi libertatea de mişcare la volan. Sau în oricare altă parte.

Aşa că, dacă nu ai un kit „hands free", gândeşte-te că vorbind la telefon, vara aceasta nu faci altceva decât să îţi creşti şansele de a fi amendat. Şi, mai mult decât atât, pui în pericol viaţa ta, a celor care se află cu tine în maşină, precum şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Un astfel de dispozitiv hands-free costă mai puţin decât te-ai putea aştepta: găseşti o ofertă bogată în orice magazin Germanos şi, dacă ceri un hands-free Plantronics (cu cea mai bună calitate a sunetului), ai şi o reducere de aproape 20%, iar cel mai performant costă puţin peste 100 de lei. Astfel, Plantronics Explorer 210 are un preţ de 69 de lei, Plantronics Explorer 240 costă 85 de lei, iar Plantronics Explorer 395 este 115 lei (preţurile includ TVA). Discounturile sunt valabile până pe 31 iulie 2011.

Grupul Şoferilor cu Handsfree te salută de pe Facebook şi te invită să îl vizitezi, pentru a împărtăşi celorlalţi experienţele proprii sau ale altor şoferi în trafic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii