Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cronica“ unui final aşteptat Nicuşor Constantinescu, „trădat“ din interior? (video)

ro

31 Jul, 2014 00:00 6225 Marime text
Pe YouTube a fost postat un material care ar conţine o înregistrare audio în care Cristinel Dragomir, vicepreşedintele CJC, face afirmaţii incredibile despre Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJC. Cel care a postat înregistrarea susţine că este vocea lui Cristinel Dragomir. În scurt timp, filmuleţul a devenit viral pe Internet.

Specificăm faptul că foarte multe persoane care îl cunosc pe Cristinel Dragomir cred că vocea din înregistrare îi aparţine. Iată ce îi povesteşte unei persoane, nu se ştie în ce împrejurare. (Înregistrarea este făcută în mediu ambiental, cel mai probabil cu un telefon mobil, însă mare parte din ea se aude foarte clar.)

„E nebun omu', deci eu ştiu, nuuuu... Eu cunosc mai bine decât oricine, îl cunosc dinainte, de când eram ploieşteni amândoi şi ne duceam în pădure... e din familie asta, cu... În ultimul timp înnebunise de tot, de când a fost ales preşedinte (n.r. al CJC) uninominal. Iar pentru el nu există nimic, mă, care să... dar el e foarte fricos! Da' ăsta e un nebun defect! Io... Deci, ca să înţelegi, 90 la sută din actele semnate în Consiliu, în ultimii patru ani, erau semnate numai (n.r. cu accent pe „numai“) de el! Deci, fără alte semnături! Noi l-am lăsat, că legea... nu ai ce să faci, decât să te duci să-l torni! Înţelegi? Îţi dai seama unde am ajuns! Că el nu răspunde... Deci, asta cu certificatele şi cu astea e unu la sută, dosarele lui sunt imense, nu poţi să-ţi dai seama! Pentru că n-a plătit, mă, când l-a obligat! Pentru siguranţa naţională n-a plătit, că n-a vrut el, înţelegi? (n.r. râde nervos) Că omul e nebun! Deci, e o nenorocire cu omul ăsta în Consiliu! Ăsta a fost Nicu, de calic, ca să înţelegi! Definitiv! Dar cretinul ăsta, l-am acoperit pe el cu chestia asta, pe Nicu, cu un subiect... şi el se debarasează de tot... că... ăla e nebun, e inconştient, ăla nu mai e sănătos la minte! Dacă era sănătos, mai înţelegea... dar el mai are cinci-şase luni de trăit! El e în ultimul hal, mă!“

Contactat telefonic, ieri după-amiază, Cristinel Dragomir, care se afla în maşină, întorcându-se de la Craiova, unde a participat, marţi seară, la Congresul PSD, acesta ne-a spus că nu ştie nimic de această postare şi că el nu a afirmat niciodată aşa ceva despre Nicuşor Constantinescu. Chiar a întrebat redactorii cotidianului ZIUA de Constanţa unde poate vizualiza postarea! Ulterior însă vicepreşedintele CJC nu a mai răspuns la telefon, ca să infirme sau să confirme autenticitatea înregistrării.

Cristinel Dragomir se află la al doilea mandat de vicepreşedinte al CJC. El face parte din anturajul lui Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu de foarte mult timp. Este considerat ca fiind una dintre persoanele care ştiu tot ce mişcă în Consiliul Judeţean Constanţa. Cu toate acestea, în cazul în care înregistrarea este autentică, se poate considera că afirmaţiile care îi sunt atribuite ar proveni dintr-o oarecare indignare faţă de deciziile luate de Nicuşor Constantinescu şi de atitudinea acestuia faţă de Justiţie.

Este de notorietate faptul că Nicuşor Constantinescu este cercetat penal şi chiar trimis în judecată în mai multe dosare de corupţie şi abuz în serviciu, fapte comise, spun procurorii DNA, în calitate de şef al administraţiei publice judeţene. Constantinescu se află acum în Statele Unite, unde s-ar fi operat de cancer la prostată şi unde ar urma să facă un tratament care implică radioterapie. De altfel, el a cerut procurorilor să îi prelungească încuviinţarea de a sta în afara graniţelor ţării până la 1 octombrie, aflându-se sub control judiciar în momentul în care a părăsit ţara. Pe de altă parte, procurorii DNA au cerut a doua oară arestarea preventivă a şefului CJC, solicitare admisă, săptămâna trecută, de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Avocatul lui Nicuşor Constantinescu a contestat însă decizia, iar ultimul cuvânt îl vor avea judecătorii Curţii de Apel Bucureşti, pe data de 5 august.

Trebuie subliniat şi faptul că vicepreşedintele CJC, Cristinel Dragomir, este unul dintre personajele foarte apropiate tandemului Mazăre-Constantinescu.

L-am contactat telefonic şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Prin intermediului unui mesaj trimis pe telefonul mobil, acesta a declarat: „Nu comentez înregistrări trunchiate făcute «pe ascuns»“.
Link video
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristiana Dobrin 31 Jul, 2014 13:05 Pai daca Nicusor statea la tigara prin America dar sustinea ca nu poate sa vina in tara...:-j
  • teodor 31 Jul, 2014 10:23 Draga Ziua,cel putin voi,nu va lasati pacaliti de aparente.PSD nu are voie sa piarda jud. Constanta,mai ales in preajma alegerilor.In plus,banul public trebuie cheltuit in familie.Cineva trebuie sa inlocuiasca "soldadul" cazut la datorie.Soldatul cazut la datorie pe frontul antiromanesc din Dobrogea este Nicusor Constantinecu. Inlocuitorul lui va fi Cristinel Dragomir.Cine altul ? Pe vremuri,secretarul de partid spunea ca "s-au facut multe greseli,tovarasi".Azi,trebuie albit un alt tovaras de partid.Pentru treaba asta,scamatorii partidului au scos din joben un porumbel.Daca observati,porumbelul scos din jobenul pesedeului este alb,curat,cinstit si in plus are un respect deosebit pentru justitie.El nu aproba atitudinea dispretuitoare manifestata de tovarasul Nicusor.Nicusor stie ca Dragomir joaca teatru,stie ca toata povestea asta este o farsa pusa la punct de PSD,si nu se va supara pe Dragomir.Daca afacerile raman in familie,este bine si pentru averea lui Nicusor si pentru viitorul familiei soldatului cazut la datorie.La primarie,situatia este asemanatoare.Acolo a fost pregatit tovarasul Decebal Fagadau.Decebal Fagadau a fost scos din jobenul partidului cam din toamna anului 2013.Urmnariti evolutia acestui fenomen electoral si o sa vedeti ca am dreptate.
  • Blestemul porcului 30 Jul, 2014 23:25 Daca nu ierea Radu mazare sa-l traga dupa el nu ajungea niciodata Presedinte CJC! ANi de unde a avut el sa plateasca lui Turbatu 500 de miii de euroi daune cominatorii ? a pus pe post de consilier judeteni doar marionete si slugi si nu a validat pe cine trebuia chiar daca i-a spus si Nenea Moga cate ceva! chiar asa sa preia D-lor Semnator Moga Nicu conducerea PSD ca ar sti el ce sa faca peste tot.