Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va organiza evenimentul „Revelion 2017” la Constanța

ro

24 Oct, 2016 17:00 4430 Marime text
Şi în această iarnă, constănţenii vor putea petrece sub cerul liber, la cumpăna dintre ani, alături de reprezentanţi ai administraţiei publice locale.
 
Pentru „Revelion 2017“ s-au aşteptat proiecte ce au vizat „desfăşurarea unui spectacol de amploare care să marcheze momentul trecerii dintre ani“. Cei interesaţi să organizeze evenimentul au putut depune ofertele la sediul Primăriei Constanţa până la data de 13 octombrie. Selecţia şi evaluarea au avut loc pe 17 octombrie. De menţionat că Primăria Constanţa nu a alocat pentru organizarea „Revelionului 2017“ decât maximum 500.000 de lei, sumă ce include şi TVA.

Acestea fiind zise, la procedura de selecţie și evaluare a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă în vederea organizării și derulării evenimentului „Revelion 2017” au fost depuse oferte de către Asociația Descoperă Constanța și Asociația Clubul Isis, se precizează pe site-ul Primăriei Constanța.

În urma derulării procedurii de selecţie și evaluare a ofertelor depuse, a fost desemnată câştigătoare oferta care aparţine Asociației Descoperă Constanța, care a întrunit un punctaj de 90 de puncte.
 
Asociația Descoperă Constanța este fondată de Dorina Maxim, Mihai Cristian Bocai, Daniela Alexa şi are drept scop dezvoltarea spiritului civic, promovarea valorilor culturale specifice, prin acţiuni care implică participarea activă a cetăţenilor la viaţa comunitară.


Citeşte şi Ce bani alocă Primăria Constanţa pentru „Ziua Dobrogei“, „Festivalul iernii“ şi „Revelion 2017“?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii