Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanțul furtunilor din această seară. Mai mulți copaci au căzut. Un bărbat a murit în București

ro

20 Sep, 2017 22:55 1873 Marime text
Până la ora 21.00, în urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, au fost semnalate efecte la nivelul a 17 localități din 10 județe (AB, CJ, GJ, HD, IF, MH, PH, SJ, VS și VL) și în Capitală, fără a fi înregistrate situații deosebite, informează IGSU.

Majoritatea cazurilor au vizat intervenții locale pentru îndepărtarea arborilor căzuți pe domeniul public sau evacuarea ape din curți.

În comuna Chinteni, județul Cluj, au fost afectate din cauza vântului puternic 5 acoperișuri de locuințe.

De asemenea, în orașul Târgu Cărbunești din județul Gorj, au fost doborâți de vânt un stâlp de telefonie, un element de construcție (pe carosabil) și mai mulți arbori, fiind avariate 7 autoturisme.

Și în Capitală au fost înregistrate efecte ale acestor fenomene, pompierii bucureșteni acționând pentru îndepărtarea a 8 copaci căzuți de carosabil, autoturisme sau linii electrice. Un bărbat a murit lovit de un copac. 

În județul Ilfov s-a acționat pentru extragerea apei din 4 subsoluri și pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil.

Circulația rutieră a fost afectată temporar din cauza unor copaci căzuți pe carosabil (DN64) în județul Vâlcea și a unui panou publicitar în municipiul Deva din Hunedoara. 

Sursa foto: Facebook/IGSU
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii