Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociatul italian Airo Francesco s-a retras din SFA Network SRL, firmă ce construieşte în zona hotelului Dorna

ro

16 Feb, 2016 00:00 2556 Marime text

 
Modificări în SFA Network SRL, firmă ce ridică, în zona hotelului Dorna, pe malul lacului Siutghiol, un imobil cu regim de înălţime „Parter cu două etaje şi etajul 3 parţial, cu funcţiunea de alimentaţie publică şi cazare“.
 
Potrivit hotărârii nr. 1 din 14 decembrie 2015, publicată în Monitorul Oficial, Francesco Airo a cedat toate cele 18 părţi sociale deţinute, reprezentând 90% din capitalul social, către Ana Irina Imbrea. Ca urmare a acestei cesionări, structura societăţii va avea următoarea structură: Ana Irina Imbrea - 18 părţi sociale (90% din capitalul social) şi Carmel Fenech - două părţi sociale (10% din capitalul social).
 
Administrarea societăţii se va realiza separat, cu puteri depline, de către Ana Irina Imbrea, pe o perioadă de 50 de ani. De asemenea, a fost completat articolul 10 din statutul societăţii SFA Network cu următorul paragraf: „Asociatul majoritar poate cesiona în totalitate sau în parte părţile sociale pe care le deţine oricărei persoane interesate, fără a avea nevoie de acordul scris al asociatului minoritar, decizia asociatului majoritar având dreptul de a se opune deciziei asociatului majoritar“.

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii