Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 7 martie Constanta 5 grade, Tulcea 4 grade

ro

07 Mar, 2010 14:08 1231 Marime text

Astăzi vremea este rece, iar maximele diurne pornesc de la minus 3 grade în depresiuni şi ating plus 6 grade în Lunca Dunării. Doar în nordul şi centrul ţării, ca şi la munte, sunt unele înnorări şi pe arii restrânse cad ninsori slabe. Vântul va sufla mai tare la munte iar în prima parte a zilei şi în zonele estice.

În vestul ţării este cer variabil astăzi. Totuşi în nord-vest şi în centru încă mai ninge slab, pe arii destul de restrânse. Vântul nu trece de moderat, iar maximele zilei sunt de 4 grade la Timişoara, 2 la Cluj şi minus 3 la Miercurea Ciuc. În sud este vreme frumoasă, fără precipitaţii şi fără vânt. Totuşi temperaturile, chiar dacă au cele mai ridicate valori din ţară, tot sunt cu 2, 3 grade mai mici decât mediile primei decade lunii martie: 5 grade se înregistrează la Râmnicu Vâlcea şi la Alexandria şi 6 la Drobeta Turnu Severin şi la Giurgiu.

Nici în Dobrogea nu sunt înnorări acccentuate, cerul este variabil şi aici şi nu mai sunt şanse de ninsoare. Vântul are intensificări temporare iar maximele zilei ating 5 grade la Constanţa şi la Cernavodă şi 4 la Tulcea.

În partea de sud a Moldovei e soare, dar maximele nu cresc prea mult. 3 grade se aşeaptă la Focşani şi 4 la Galaţi. În nordul regiunii norii
sunt mai adunaţi, dar numai izolat fulguieşte, iar temperatura aerului este de 1 grad la Bacău şi Iaşi şi minus 2 la Suceava.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii