Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea 21 ianuarie Constanta-vantul bate cu 25-30 km/h

ro

21 Jan, 2010 12:10 1014 Marime text

Spre sud, deşi cerul este încărcat de nori, mai ninge doar pe ici pe colo slab. Ba chiar s-ar putea să mai zărim şi câte o rază timidă de soare în regiune. Termic însă, frigul se ascute. Amiaza ne va aduce cel mult minus 3 grade la Craiova, minus 2 la Piteşti şi chiar minus 5 la Giurgiu. Vântul, chiar dacă în rest mai degrabă slab, în Bărăgan atinge cote moderate.

În Dobrogea, vremea e închisă şi rece. Izolat şi slab, mai poate ninge, dar vântul deşi slăbeşte, tot mai poate atinge 25-30 de km pe oră în regiunea litoralului. Maximele sunt negative în regiune, cu valori de minus 4, minus 3 grade atât în zona continentală, cât şi la malul mării.

Moldovenii au parte de câteva ore liniştite în prima parte a zilei, dar spre seară, ninsorile îşi extind din nou aria acoperind zone destul de mari. Tot aici găsim şi cele mai mici temperaturi, cum de altfel, ne-am obişnuit: de la minus 12, minus 11 grade în zori, mercurul va urca la cel mult minus 8 în partea de nord şi minus 5 în partea de sud.

Se răceşte de la o zi la alta, iar vineri vom avea între minus 10 grade la Suceva, Botoşani şi Bacău până spre cel mult un grad la Timişoara. Cerul rămâne acoperit de nori în toată ţara, cu şanse de saore doar în Câmpia de Vest şi cea Română. Ninsorile vor fi slabe, locale, mai mult prin nordul ţării.

În Bucureşti, ziua de vineri ne aduce cel mult minus 4 grade la amiază, un cer încărcat de nori şi câteva fulguieli peste zi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii