Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patron italian rezident in Romania, gasit impuscat in cap

ro

14 May, 2010 15:30 1180 Marime text

Un patron de restaurant din Târgovişte, cetăţean italian rezident în România, a fost găsit mort azi, împuşcat în cap, lângă autoturismul său, sub un pod care traveresază calea ferată Târgovişte-Ploieşti, anchetatorii stabilind că a fost vorba despre o sinucidere. Din primele cercetări la faţa locului ale procurorilor şi poliţiştilor dâmboviţeni, a reieşit că bărbatul în vârstă de 55 de ani era căzut la pământ lângă portiera din dreapta a maşinii, un Opel Vectra, iar lângă el a fost descoperit un pistol, marca Walter 5,6, armă care a provocat decesul. După primele cercetări reiese că arma nu ar fi fost deţinută legal.

Locul unde a fost găsită victima este situat sub un pod de pe DN 71 Târgovişte - Sinaia, o arteră rutieră intens circulată, iar incidentul a fost anunţat la Serviciul Unic de Urgenţă 112 de către paznicul unei societăţi comerciale din zonă, căruia i s-a părut suspectă maşină de sub pod.

Anchetatorii confirmă că bărbatul s-a sinucis şi nu există suspiciuni în privinţa cauzei morţii, iar joi seară acesta şi-a anunţat concubina, de naţionalitate română că intenţionează să se sinucidă, cauza posibilă fiind datorii ale firmei pe care o patrona.

Sursa: mediafax.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii