Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

McDonald’s Romania Paharele Shrek contaminate nu exista si nu vor exista in Romania

ro

04 Jun, 2010 17:39 1281 Marime text

Paharele McDonald's care au imprimate desene de promovare pentru noul film Shrek şi care au fost retrase după ce s-a descoperit că sunt contaminate cu cadmiu nu au ajuns şi nu vor ajunge în România, susţin reprezentanţii filialei româneşti a lanţului fast-food.

"McDonald's România nu desfăşoară promoţia cu paharele Shrek. Paharele nu există şi nu vor exista în România", a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al McDonald's România, Atena Balint.

Reprezentantul McDonald's România afirmă totodată că paharele din promoţia Shrek ale căror desene conţin urme de cadmiu sunt de sticlă, nu din carton, cum sunt cele folosite în fast-food-urile româneşti McDonald's.

"Paharele din promoţia Shrek sunt din sticlă şi nu au nicio legatură cu paharele pe care le folosim zilnic, făcute din carton", a mai spus Atena Balint.

Lanţul de restaurante fast-food McDonald's a retras de pe piaţă 12 milioane de pahare de promovare a noului film de desene animate Shrek, din cauză că elemente de design imprimate pe acestea conţin cadmiu, un metal toxic. Compania a cerut clienţilor să nu mai utilizeze aceste pahare, de 0,473 litri, care costă doi dolari americani (1,64 de euro) şi care sunt disponibile în patru modele pe care sunt desenate personajele principale ale filmului de desene animate.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii