Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta Politistii au facut uz de arma pentru prinderea unor hoti

ro

16 Feb, 2010 15:35 1377 Marime text

Poliţiştii Secţiei 5 de Poliţie din Constanţa au fost nevoiţi să se folosească de armamentul din dotare pentru a prinde doi hoţi. Aseară, în jurul orei 23.00, poliţiştii au fost anunţaţi, printr-un apel la 112, de către un agent de siguranţă publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie, cu privire la faptul că a imobilizat un bărbat, suspect de comiterea unei tâlhării. Suspectul a fost prins în timp ce, ajutat de un complice, încerca să sustragă, prin violenţă, de la un tânăr, un telefon mobil. Agentul a solicitat sprijinul mai multor patrule de siguranţă publică, deoarece complicele a reuşit să scape. Pentru a reuşi să îl prindă şi pe cel de-al doilea tâlhar, poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare. Suspectul s-a supus somaţiei, acesta nefiind rănit.

Cei doi bărbaţi cercetaţi pentru tâlhărie, Tibor Matiaş, de 32 de ani şi Raul Cătălin Sârbu, de 22 de ani, ambii din Constanţa, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind depuşi în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristi 17 Feb, 2010 20:39 Lasatii domne sa plece acasa sa isi vada de familiile lor daca tot nu sau gasit martori si nu au recunoscut...aveti foamea in voi ca este criza si cautati oameni nevinovati