Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un punct si un minut de fotbal

ro

03 Nov, 2008 00:00 980 Marime text
1225661274.jpg

Ion Marin: "Este al patrulea joc in care ramanem in inferioritate numerica, judecati si dumneavoastra! Nu ma mai intrebati nimic de arbitraj, ca nu am bani de dat la FRF!"

Farul a terminat la egalitate partida de pe teren propriu, cu FC Brasov, scor 1-1, din etapa XIII-a a Ligii I. Ambele goluri ale meciului au fost inscrise in interval de un minut, chiar in debutul jocului. Dupa sapte meciuri in care nu au mai simtit gustul victoriei, "rechinii" erau hotarati sa rupa ghinionul in jocul cu formatia antrenata de Razvan Lucescu si sa obtina cele trei puncte. Socotelile le-au fost insa date peste cap inca din debutul partidei cu "stegarii". Astfel, in minutul 6, atacantul Catalin Dedu patrunde in careul constantenilor, centreaza pentru fostul rapidist, Mugurel Buga, care reia in poarta de la 10 metri. Bucuria brasovenilor nu a durat insa prea mult, pentru ca, dupa numai un minut, Chico profita de greseala fundasului Cristian Ionescu si il invinge pe Stelea. Dupa acest moment, jocul s-a stins, atacurile ambelor formatii pierzandu-se undeva la 30 de metri de poarta. Dupa pauza, Voicu centreaza pentru lovitura de cap a lui Dedu, insa Curca este la post. Prima ocazie a reprizei secunde pentru echipa pregatita de Ion Marin se inregistreaza in minutul 58, cand sutul lui Matei trece putin peste poarta veteranului Bogdan Stelea. Pana la final, doar eliminarea lui Chico, din minutul 60, si inca un sut al lui Matei, din afara careului, au fost singurele evenimente notabile, ambele echipe fiind nevoite sa se multumeasca, in final, cu cate un punct. Astfel, Farul a ajuns la a opta partida fara victorie. Ultimul succes al marinarilor s-a inregistrat in etapa a sasea, cu Gloria Bistrita (2-1). In clasament, "rechinii" ocupa in continuare locul 13, cu 12 puncte, la egalitate cu echipa clasata pe ultimul loc retrogradabil, Poli Iasi.

"Meritam victoria"

Tehnicianul Farului, Ion Marin, s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai, considerand ca ar fi meritat victoria dupa ocaziile avute. "Ne asteptam la un joc greu. N-am nimic sa le reprosez baietilor, au intrat cu determinare in teren si, pana la urma, e bine ca nu am pierdut jocul. Au avut o atitudine foarte buna. Dupa ocaziile avute, pot spune ca meritam victoria", a declarat antrenorul constantenilor. Marin nu a vrut sa comenteze maniera de arbitraj, mentionand, insa, ca este pentru a patra oara in acest sezon cand Farul joaca in inferioritate numerica. "Este al patrulea joc in care ramanem in inferioritate numerica, judecati si dumneavoastra! Nu ma mai intrebati nimic de arbitraj, ca nu am bani de dat la FRF!", a spus Sapaliga. Formatia constanteana va face o cerere catre Federatia Romana de Fotbal, pentru ca juniorii Cosmin Matei si Denis Alibec sa nu fie convocati la echipa nationala U19, Farul avand nevoie de ei in urmatoarele meciuri din campionat.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii