Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata se menţine în coasta Ceahlăului

ro

22 Nov, 2010 03:05 1319 Marime text
sageata.jpgFormaţia pregătită de Aurel Şunda ocupă în continuare locul secund, la egalitate de puncte cu formaţia de pe locul 3, Concordia Chiajna, şi la trei lungimi de lider

Săgeata Năvodari a profitat de pasul greşit făcut de Ceahlăul la Buzău şi s-a apropiat la trei puncte de locul 1, după victoria la limită, scor 1-0, obţinută pe teren propriu împotriva celor de la CS Otopeni, într-un meci cotând pentru etapa a XIII-a a Ligii a II-a, Seria I.

După ce Gloria Buzău a reuşit să smulgă un egal liderului, formaţia pregătită de Aurel Şunda avea şansa să recupereze din diferenţa de cinci puncte faţă de Ceahlăul, cu o victorie contra Otopeniului. Săgeata a început în forţă partida de la Năvodari şi a pus în pericol poarta lui Sardescu după doar cinci minute de joc, când Vezan a trimis de la opt metri, puţin pe lângă. După alte zece minute, oaspeţii solicită eliminarea portarului Florin Olteanu după ce portarul îl faultează pe Balaur la marginea careului. Arbitrul întâlnirii îl avertizează însă doar cu un cartonaş galben. Lovitura liberă care a urmat a rămas fără niciun rezultat. Ultima ocazie a primei părţi o au gazdele, şutul din careu al lui Sorin Chiţu fiind trimis peste poartă. După pauză, elevii lui Aurel Şunda se aruncă în atac însă fără rezultate notabile. Dominarea formaţiei din Năvodari este răsplătită în minutul 67. Alexandru Vlad şutează de la 20 de metri, mingea este deviată în bară şi ajunge la Chiţu, care îndeplineşte o simplă formalitate înscriind din faţa porţii. Oaspeţii pornesc în căutarea egalării şi sunt foarte aproape să înscrie în minutul 76, când Balaur trimite cu capul pe lângă poartă. Se încheie 1-0 pentru Săgeata Năvodari, care se apropie astfel la trei puncte de liderul Ceahlăul în clasamentul Seriei I. Antrenorul Aurel Şunda a trimis în teren următorul 11: Florin Olteanu - Bold, Goşa (cpt.), Decebal Gheară, Alexandru Vlad - Olah, Valentin Apostol, Vezan (min. 81 - Turcu), Boroşteanu (min. 67 - Şicu) - Jianu (min. 56 - Itu) şi Chiţu. Tehnicianul Săgeţii a declarat după meci că echipa sa putea să înscrie mai mult pe final. „Aşa cum am anticipat înainte de joc, am avut o meci deosebit de dificil împotriva unei formaţii care a cochetat şi cu primul eşalon şi care s-a apărat organizat în prima parte. Noi am început bine meciul şi am avut 3-4 ocazii importante în primele 20-25 de minute. În a doua parte, sunt de părere că am dominat-o în proporţie de 90% şi cred că am fi putut înscrie de mai multe ori. Una peste alta, sunt bucuros că am câştigat şi mergem mai departe să obţinem maximum din ultimele două partide ale turului", a spus Aurel Şunda. De partea cealaltă, preşedintele CS Otopeni, Mugur Porumbacu, a precizat că echipa sa avea ca obiectiv pentru acest meci obţinerea a cel puţin un punct. „Am sperat să reuşim măcar un rezultat de egalitate, însă am întâlnit o echipă foarte bună, care prin jocul prestat îşi merită pe deplin locul ocupat în clasament. Noi am avut şansa noastră în prima repriză, când consider că portarul trebuia eliminat pentru acel fault, însă per total victoria gazdelor este meritată", a declarat oficialul oaspeţilor. Următorul meci al formaţiei de la malul mării va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, când va juca în deplasare cu Juventus Bucureşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii