Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata încheie mâine cel mai bun sezon din istoria clubului

ro

03 Jun, 2011 00:00 1357 Marime text
sageata.jpgFormaţia antrenată de Aurel Şunda se află pe poziţia a treia în clasament, cu 58 de puncte, la două lungimi distanţă de locul 2, ocupat de Chiajna

Divizionara secundă Săgeata Năvodari va încheia mâine cel mai bun sezon din istoria clubului, urmând să întâlnească la Galaţi formaţia locală Dunărea, meci contând pentru etapa a XXX-a, ultima din actualul sezon al eşalonului secund.

Chiar dacă nu a primit drept de promovare în primul eşalon, formaţia năvodăreană nu renunţă la lupta pentru locul secund în Seria I, de care o despart doar două puncte. Pentru acest lucru, Săgeata va trebui să învingă sâmbătă pe terenul Dunării Galaţi, iar Concordia Chiajna să piardă partida de la Otopeni. „Se încheie un campionat în care Săgeata a arătat ca o echipă puternică, fapt demonstrat şi de faptul că a fost în permanenţă în lupta pentru promovarea în Liga I. Nimeni nu se aştepta la începutul sezonului că vom reuşi acest lucru. Trebuie să dovedim însă până în final că merităm să fim în fruntea clasamentului şi să câştigăm şi sâmbătă, la Galaţi", a declarat antrenorul Săgeţii, Aurel Şunda. Tehnicianul năvodărenilor a mai precizat că decizia FRF prin care mai multe echipe din eşaloanele inferioare nu au drept de promovare, printre care şi Săgeata, a afectat psihicul echipei în retur. „Din păcate, decizia venită în mijlocul campionatului prin care nu am primit drept de promovare ne-a afectat pe plan psihologic şi am clacat la unele meciuri din acest retur, pierzând puncte importante. Acestea sunt însă legile româneşti şi trebuie să ne supunem", a mai spus Şunda, care are pentru meciul de sâmbătă întreg lotul valid. Partida de la Galaţi va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată de băcăuanul Emil Voicu, ajutat la cele două margini de asistenţii George Marian Fridl (Comăneşti) şi Ciprian Iovu (Botoşani).

Patru jucători, la final de contract

În condiţiile în care echipa nu are drept de promovare nici sezonul viitor, conducerea clubului se va întâlni după încheierea stagiunii pentru a decide strategia şi obiectivele pentru ediţia viitoare de campionat. Cert este că Săgeata ar putea pierde în această vară patru dintre cei mai valoroşi jucători din lotul actual, în frunte cu golgheterul ligii secunde, Sorin Chiţu, ajuns la final de contract. Atacantul a mai fost ofertat şi în această iarnă de echipa din Liga I Pandurii Târgu-Jiu, însă cele două cluburi nu au ajuns la o înţelegere. În aceeaşi situaţie se află şi portarul Florin Olteanu şi fundaşii Florin Popa şi Alexandru Vlad. În ceea ce-l priveşte pe antrenorul Aurel Şunda, acesta aşteaptă decizia conducerii referitoare la viitorul echipei. „Deocamdată nu pot să mă pronunţ dacă voi rămâne sau nu la echipă. Aştept să se întâlnească acţionarii clubului şi apoi vom vedea ce e de făcut", a spus antrenorul năvodărenilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bogdan 03 Jun, 2011 13:41 Eu sper ca echipa sa lupte si chiar daca nu va reusi ocuparea pe locul 2, anul viitor sa fie unul la fel de bun ! Totodata ar fi bine ca administratia locala sa faca imbunatatirile promise la stadion si lotul echipei sa nu sufere.