Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Promovarea e departe pentru FC Farul Marian Pană - „Suntem deficitari pe toate posturile"

ro

15 Jul, 2011 00:00 1631 Marime text
farul_-_marian_pana.jpg „Marinarii" vor juca, sâmbătă, un ultim joc de verificare înainte de a pleca la Predeal pentru primul stagiu de pregătire al verii, urmând să joace la Călăraşi în compania echipei locale, Dunărea

Antrenorul Farului, Marian Pană s-a declarat extrem de nemulţumit faţă de jocul prestat de echipa sa în amicalul contra unei nou-promovate în Liga a III-a, Eolica Baia, încheiat cu victoria la limită a „marinarilor", scor 4-3.

Obiectivul propus pentru sezonul viitor, promovarea în Liga I este departe de a fi realizabil pentru echipa fanion a judeţului, după evoluţia jucătorilor lui Marian Pană în primul joc de pregătire al verii. După ce a renunţat la sfârşitul săptămânii trecute la 11 jucători, printre aceştia numărându-se şi veteranul Paşcovici, tehnicianul Farului a avut la dispoziţie un lot de 34 de jucători la meciul de miercuri seară. La finalul jocului însă, Marian Pană a declarat că niciunul dintre jucătorii aduşi în această perioadă la echipă nu a arătat că poate ajuta echipa în sezonul viitor. „Încheiem o perioadă de vizualizare şi urmărire a unor jucători şi, din păcate, nu m-a convins nimeni. Tot jucătorii pe care i-am găsit aici sunt cei mai în măsură să rămână la echipă. În mod deosebit, am urmărit jucătorii sub 21 de ani, însă nu cred ca va rămâne cineva. Deficitari suntem pe toate posturile, însă trebuie să avem răbdare. Cu lotul de acum, Farul nu poate emite pretenţii la promovare şi mai mult nu pot spune pentru că sunt mulţi factori", a declarat antrenorul Farului după prima partidă amicală a verii.

Ultima verificare înainte de stagiul de la Predeal

Luni, lotul „marinarilor" va pleca într-un cantonament de 12 zile, la Predeal. O parte din jucătorii care vor face deplasarea la munte sunt Cernea, Zdrâncă, Niţescu, Adrian Barbu, Nicolau, Buzea, Liviu Ştefan, Oprea, Sescioreanu, Husein, Chehaia, Stăncioiu, Păduraru, Sascău, Conţu, Lupu, Ciobanu, Badea şi Paraschiv. Urmează ca sâmbătă să mai fie cooptaţi câţiva jucători după amicalul cu Dunărea Călăraşi. Partida este programată să înceapă de la ora 11.00. Tehnicianul Farului speră ca, până la ora meciului, să aibă la dispoziţie câţiva jucători pe care gruparea constănţeană depune eforturi să-i aducă la echipa de pe litoral. „Cu siguranţă, în perioada următoare, încercăm sa aducem cel puţin şase jucători care să întregească lotul şi să facem o echipa competitivă. Sunt greu de adus pentru că sunt probleme cu actele, au memorii depuse, comisiile întârzie să dea verdicte şi esteimposibil să vină fără să aibă hârtiile de la echipe că se pot antrena cu altcineva Ţinem legătura cu ei şi sperăm să vină până sâmbătă", a spus Pană. În cantonamentul de la Predeal, Farul şi-a fixat alte trei meciuri amicale, unul dintre adversari putând fi Unirea Slobozia, echipă care a terminat sezonul trecut pe locul secund în Liga a III-a, după Callatis Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii