Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neputinţă!

ro

10 Nov, 2008 23:18 835 Marime text

fotbal_farul.jpgIon Marin: „Este rău că nu acumulăm puncte, pentru că urmează pentru noi două meciuri foarte importante acasă şi o deplasare la Mediaş“.

„Rechinii“ au bifat cel de-al nouălea meci consecutiv fără victorie, fiind învinşi clar de FC Argeş, scor 3-0 (1-0), într-o partidă contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I. Golurile gazdelor au fost înscrise de Mircea Stan, Năstăsie şi Bălaşa.

Cu un lot subţiat din cauza accidentărilor, Farul nu a reuşit să mişte în faţa nou-promovatei FC Argeş, revelaţia acestui sezon. Lucrurile au început cum nu se putea mai prost pentru „rechini“, pentru că, după numai nouă minute de la fluierul de start al partidei, gazdele deschid scorul. Mircea Stan este angajat pe partea dreaptă, îi ia faţa lui Mendy şi înscrie din unghi, cu un lob peste Curcă. Dacă până la finalul primei reprize nu s-a mai înregistrat nicio fază notabilă la cele două porţi, începutul de repriză secundă a venit cu trei mari ocazii pentru argeşeni. Astfel, în minutul 48, Mircea Stan putea realiza dubla după ce a preluat în careu, l-a driblat iar pe Gaston Mendy şi a şutat puternic de la şase metri, dar s-a opus miraculos Andrej Rastovac. Tăvălugul la poarta lui Curcă a continuat cu ocaziile din minutele 52 şi 53, când Năstăsie ratează din poziţii favorabile. Până la urmă, inevitabilul s-a produs şi scorul a devenit 2-0 pentru FC Argeş, în minutul 66, când Năstăsie a înscris cu un şut de la şase metri, după ce Curcă a respins în faţă şutul lui Kamara. Imediat după primirea celui de-al doilea gol, Ion Marin îi schimbă pe Matei şi Alibec, introducându-i pe Nae şi Fatai. Constănţenii, însă, nu mai reuşesc să creeze pericol la poarta piteştenilor, care mai lovesc o dată, cu zece minute înainte de final, prin căpitanul Bălaşa. Acesta finalizează cu o lovitură de cap, după un corner. Scor final 3-0 şi, cu doar trei puncte acumulate în ultimele nouă partide, Farul coboară pentru prima dată în acest sezon pe un loc retrogradabil (locul 15, cu 12 puncte).

„Victorie indubitabilă“

Antrenorul Farului, Ion Marin, a declarat, după meci, că victoria gazdelor este clară, deşi, la un moment dat, jocul părea echilibrat. „Felicit pe FC Argeş pentru victorie. Aceasta este indubitabilă. Nu vreau să diminuez din meritele lor, dar, la un moment dat, meciul părea echilibrat. Întotdeauna câştigă cel care greşeşte mai puţin. Este rău că nu acumulăm puncte, urmează pentru noi două meciuri foarte importante. La ora actuală, trecem printr-o criză de efectiv, este o situaţie gravă, cu mulţi jucători accidentaţi, iar tinerii de 17 ani atât au putut. În continuare, politica noastră va fi de promovare a tinerilor“, a spus Ion Marin. De cealaltă parte, antrenorul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, a afirmat că echipa sa s-a impus deoarece a reuşit să treacă peste momentele decisive din prima repriză. „Am trecut cu bine peste acest meci, era important să rămânem concentraţi. Au fost momente de cumpănă în prima repriză, dar am reuşit să le depăşim“, a declarat Badea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii