Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nemultumit de ROI

ro

13 Nov, 2002 00:00 765 Marime text

Leonida Nedelcu ar vrea sa renunte, la finalul turului, la conducerea Midiei

Tehnicianul nu este de acord ca jucatorii sai sa-si riste sanatatea pentru 300.000 de lei per punct obtinut si doreste sa schimbe Regulamentul de ordine interioara

Antrenorul divizionarei B CS Midia Navodari, Leonida Nedelcu, pare tot mai tentat sa paraseasca gruparea de pe litoral la finalul turului de campionat. Nemultumirile celui care a facut din echipa de "manji" ai Midiei sa emita pretentii la locurile fruntase in clasament si sa elimine pe Universitatea Craiova in saisprezecimile de finala ale "Cupei Romaniei" sunt multe. Incepand de la conditiile financiare oferite de club, lotul subtire de jucatori si furaciunile arbitrilor in meciurile din deplasare. "S-ar putea sa plec la finalul turului. Sunt cateva probleme carora nu le mai pot face fata. Este drept ca sunt si putin nervos acum dupa meciul de la Iasi. Avem un Regulament de ordine interioara nu tocmai bun. Este drept ca l-au semnat atat jucatorii, cat si eu. Dar nu ne mai convine asa. Vrem sa-l schimbam! Pentru fiecare punct castigat luam 300.000. Baietii isi dau toata silinta in meciuri, isi risca sanatatea si sunt destul de tineri. Pentru patru puncte pe luna aceasta luam doar 1.200.000 de lei", a afirmat ieri tehnicianul. Nedelcu este nemultumit si de faptul ca lotul Midiei este destul de restrans numeric. Daca se mai intampla sa mai aiba si cativa accidentati, trebuie sa faca schimbari majore pe compartimente. Iar acum, in preajma meciului de sambata cu Electromagnetica Bucuresti, se confrunta cu numeroase indisponibilitati, infirmeria avand trecuta in registru numele "pacientilor" R. Miu, D. Petre, Frimu, Croitoru, Curumi, Paraschiv si Ochia. Cu cine va juca Nedelcu sambata? Cu juniorii?

Acuza arbitrajul

Nedelcu este nemultumit si de nedreptatile pe care arbitrii le fac in meciurile pe care echipa sa le sustine in deplasare. "Totul a inceput de la meciul ala cu International Pitesti. Au urmat apoi meciul de la Medgidia si acum acesta de la Iasi. Ne-au rupt cu faulturile, iar arbitrii n-au facut nimic. Trebuiau sa ne dea un 11 m in minutul 84. Scaeteanu a fost luat cu fulgi cu tot in careu. Mai inainte Dobrea l-a calcat pe Floricica pe picior la cativa metri de arbitru, iar acesta i-a pus sa-si dea mana, fara sa acorde vreun cartonas. Nu avem ce face, daca arbitrii nu vor sa castigam", si-a exprimat nemultumirea Nedelcu, nu inainte de a concluziona: "Nu stiu sigur daca voi pleca, poate ca sunt si suparat acum, dar mai bine antrenez la juniori".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii