Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM pregăteşte restanţa cu Dinamo

ro

15 Mar, 2011 02:50 1168 Marime text
hcm.jpgÎn cazul unei victorii, formaţia de pe litoral se va apropia la un singur punct de liderul HC Odorhei în clasamentul Ligii Naţionale

Jucătorii formaţiei HCM Constanţa, convocaţi pentru „dubla" cu Lituania din preliminariile Campionatului European, s-au alăturat lotului antrenat de Ion Puşcaşu pentru a pregăti partida restantă din campionat, contra celor de la Dinamo Braşov.

Cei opt internaţionali ai formaţiei constănţene, Popescu, Toma, Sadoveac, Csepreghi, Mureşan, Onyejekwe, Novanc şi Alexandru Stamate, vor pregăti alături de restul lotului constănţean meciul de mâine, de pe teren propriu, cu Dinamo Braşov, restanţă din cadrul etapei a XIV-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Deşi s-ar putea resimţi o uşoară oboseală printre jucători, după seria de partide dificile din această perioadă, elevii lui Ion Crăciun sunt în continuare favoriţi cerţi în acest meci, în condiţiile în care dinamoviştii se confruntă în continuare cu probleme financiare, lucru care a dus şi la plecarea antrenorului Eliodor Voica la Bacău. Astfel, oaspeţii nu-şi pun prea mari speranţe în obţinerea unui rezultat pozitiv la meciul de mâine, braşovenii abordând jocul de la Constanţa ca pe un antrenament înainte de confruntarea de sâmbătă, cu Steaua. „La Constanţa, mergem cu acelaşi gând cu care mergeam şi cu Colin (n.r. Eliodor Voica): să facem un meci bun şi să fim pregătiţi pentru etapa următoare, cu Steaua. Nu avem noi echipă să batem Constanţa, chiar la ei acasă. Dinamo este o echipă luptătoare, care trece de doi ani prin momente grele, însă noi suntem o familie şi încercăm prin unitatea grupului şi a conducerii să nu facem de râs numele de Dinamo în continuare", a declarat vicepreşedintele clubului braşovean, Ovidiu Semen, pentru site-ul sport365.ro. Înainte de acest joc, HCM ocupă poziţia a treia în ierarhia internă, cu 21 de puncte, şi are şansa să se apropie la un singur punct de liderul HC Odorhei în cazul unei victorii mâine. În schimb, dinamoviştii se află pe locul 9, cu nouă puncte, la trei lungimi de locurile retrogradabile.

Dezamăgiţi după „dubla" cu Lituania

Internaţionalii HCM-ului, Alexandru Csepreghi şi portarul Mihai Popescu, au fost extrem de dezamăgiţi de prestaţia naţionalei de handbal a României în partidele cu selecţionata Lituaniei. „Calificarea era oricum pierdută, dar este ruşinos să pierdem şi pe teren propriu în faţa Lituaniei. Nu se poate face o comparaţie între generaţia care aducea titluri mondiale şi cea de acum. Înainte nu existau decât opt echipe, acum joacă toată lumea handbal", a declarat Csepreghi. „Nu îmi pot da seama ce s-a întâmplat. Vorbisem înainte de meci că trebuie neapărat să câştigăm, să mulţumim publicul, dar ne-am făcut de râs", a punctat şi portarul Mihai Popescu, cel care a primit din partea Consiliului Judeţean titlul de cel mai bun handbalist constănţean în 2010. Premiul i-a fost înmânat de directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Elena Frâncu. Următorul meci din cadrul preliminariilor Campionatului European vor avea loc pe 8/9 iunie, pe teren propriu, cu Croaţia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii