Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM a primit trofeul de campioana (galerie foto)

ro

07 May, 2010 14:13 1158 Marime text

_mg_2405_des.jpgDupă ce şi-au asigurat al cincilea titlu de campioni cu două etape înainte de finalul sezonului, jucătorii echipei de handbal masculin HCM Constanţa au primit ieri, la finalul meciului cu Dinamo, jucat în devansul ultimei etape a Ligii Naţionale, trofeul şi medaliile de campioni.

HCM Constanţa a încheiat sezonul cu un nou succes, învingând, cu scorul de 41-28 (19-15), pe Dinamo, într-un meci disputat la Sala Sporturilor. Cel mai bun jucător al echipei HCM a fost Sadoveac, cu 6 reuşite, în timp ce de la Dinamo s-a remarcat Voica, autor a 7 goluri. La finalul partidei, jucătorii formaţiei constănţene au primit medaliile de campioni, iar trofeul acordat campioanei a fost înmânat de Cristian Gaţu. Acesta este al cincilea titlu din istoria clubului HCM, după cele obţinute în 2004, 2006, 2007 şi 2009. La începutul jocului a fost premiat Enis Murtaza, jucătorul retrăgându-se din activitate în faţa unei săli arhipline, iar handbaliştii constănţeni au împărţit 500 de tricouri.

În pauza meciului, Laurenţiu Toma şi Ionuţ Stănescu au oficiat festivitatea de premiere a celor mai bune echipe de handbal de la Cupa Consiliului Judeţean. „A fost poate cel mai greu sezon pentru noi, pentru că vine după un an dificil. Au fost mai multe echipe care au luptat pentru acest trofeu şi tocmai de aceea este cu atât mai frumos", a declarat după meci, pivotul Silviu Băiceanu. De asemenea, fostul component al lui Dinamo, Alexandru Dimache a spus că acest titlu îi obligă pe jucătorii HCM-ului să obţină sezonul viitor performanţe şi mai bune. „Este un sentiment plăcut, pe care nu l-am mai trăit, o atmosferă extraordinară pe care nu am mai trăit-o la niciun alt club. Îmi doresc enorm să câştigăm şi Cupa României. Sezonul viitor va fi, cu siguranţă, şi mai greu. Aceste rezultate ne onorează, dar ne şi obligă şi la performanţe superioare. Mă bucur că am ajuns la Constanţa şi că cei de aici au avut încredere în mine".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii