Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistii de la Urziceni au sarbatorit fara manele

ro

12 Jun, 2009 11:09 849 Marime text
Titlul de campioană a României cucerit de Unirea Urziceni, după doar trei ani petrecuţi în Liga I, i-a scos în stradă pe locuitorii micuţei urbe ialomiţene.

Prea puţin obişnuiţi cu astfel de evenimente, localnicii păreau foarte stângaci în încercările de a-şi exprima bucuria şi încă uimiţi de evenimentele istorice pentru fotbalul românesc la care aveau şansa să participe.

Pentru mulţi, chiar şi focul de artificii de la finalul meciului cu Steaua a reprezentat o premieră. „N-am văzut aşa ceva de când mama m-a făcut!", comenta un fan al echipei Unirea Urziceni, în timp ce spărgea de zor seminţe de bostan.

Campionii s-au distrat toată noaptea într-un club de fiţe din Bucureşti, care pentru mulţi jucători de la Dinamo, marea învinsă a sezonului, a reprezentat „terenul de antrenament" aproape seară de seară. Cel dintâi sosit la chef a fost patronul Dumitru Bucşaru.

Pentru prima oară de la implicarea sa în fotbal, enigmaticul şef al echipei Unirea Urziceni s-a apropiat din proprie iniţiativă de ziarişti. Nu pentru declaraţii pompoase, aşa cum obişnuiesc ceilalţi patroni, ci pentru a-şi scuza refuzurile repetate de a discuta cu presa.

„Aş vrea să-mi cer scuze pentru că stau departe de dumneavoastră. Sper să nu mă înjuraţi prea tare", a spus Bucşaru. Omul de afaceri s-a retras imediat la masa sa, de unde i-a privit cu mândrie pe fotbaliştii care au dat frâu liber bucuriei. Patronul nu i-a aşteptat pe fotbalişti să bată temenele în faţa sa, ci a trecut pe la mese şi i-a felicitat pe fiecare în parte.

http://www.evz.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii