Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul joacă primul amical al verii cu Eolica Baia

ro

13 Jul, 2011 02:55 1537 Marime text
farul.jpgDupă ce au reluat antrenamentele la începutul săptămânii trecute, „marinarii" vor disputa astăzi, pe stadionul Farul, primul meci de verificare al acestei veri.

După ce, sâmbătă, a stabilit lotul cu care va aborda pregătirea de vară, tehnicianul Farului, Marian Pană, îşi poate face astăzi o primă impresie faţă de echipa care va ataca promovarea sezonul viitor. Formaţia constănţeană va întâlni, astăzi, de la ora 18.00, pe teren propriu, echipa proaspăt promovată în al treilea eşalon, Eolica Baia. Oficialii constănţeni au decis să renunţe la o mare parte dintre tinerii veniţi în probe, Gospodin, Boritz, Lucian Bubuleandră, Banoti, Ion Marin, Pelican, Buciulescu, Dedu, Forminte, dar şi veteranul Paşcovici fiind anunţaţi la finalul trialului de sâmbătă că nu intră în vederile antrenorului Marian Pană. În plus, fostul jucător al Gloriei Buzău şi al Astrei, Cătălin Vlaicu, nu a acceptat cererea constănţenilor de a evolua în amicalul de astăzi, pentru a-i putea face o ofertă, şi a părăsit Constanţa.

„Marinarii" au mai stabilit, în această săptămână, un meci de verificare, cu Dunărea Călăraşi, partida urmând să aibă loc sâmbătă, de la ora 11.00, la Călăraşi. La începutul săptămânii viitoare, Farul va pleca, timp de 12 zile, în primul cantonament al verii la Predeal, în cadrul căruia va disputa alte trei partide amicale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii