Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul si-a stabilit programul amicalelor

ro

05 Feb, 2010 04:30 881 Marime text
farul.jpgAseară, „marinarii" au disputat al treilea joc de verificare împotriva armenilor de la FC Banants Erevan

După ce a disputat două partide (0-1 cu Gyeongnam şi 2-2 cu Amkar Perm), Farul va mai disputa încă patru meciuri în al doilea stagiu de pregătire din aceasta iarnă, programul jocurilor de verificare fiind modificat faţă de cel iniţial.

Iniţial, constănţenii trebuiau să dispute cinci partide de verificare, printre care şi un meci cu echipa a doua a clubului din Rusia, Krylia Sovietov Samara, dar oficialii Farului s-au orientat la faţa locului şi au stabilit un alt adversar în locul ruşilor. Astfel, elevii lui Ştefan Stoica au disputat aseară al treilea meci de pregătire din cantonamentul din Turcia în compania formaţiei FC Banants Erevan (locul 4 în prima ligă din Armenia). După ce au avut probleme în poartă, fiind nevoiţi să-l împrumute pe Cătălin Grigore de la Unirea Urziceni pentru primele două partide amicale, constănţenii i-au avut aseară la dispoziţie pe cei doi portari, Sardescu şi Vlas, care au revenit după accidentările suferite. În schimb, golgheterul constănţenilor, Chico Fernandes este în continuare indisponibil, portughezul ratând toate jocurile de pregătire din Turcia. În schimb, noul fundaş central al Farului, Dan Ignat a debutat pentru formaţia constănţeană în meciul cu Amkar Perm, fiind introdus în partea a doua a jocului. Altfel, până la finalul cantonamentului din Antalya, FC Farul va avea următorul program de meciuri amicale: pe 6 februarie „marinarii" vor juca în compania formaţiei clasate pe locul cinci în liga secundă din Croaţia, NK Hrvatski Dragovoljac, pe 9 februarie vor întâlni formaţia Gyor ETO FC (locul cinci în prima ligă din Ungaria) şi pe 10 februarie, elevii lui „Mourinho" au programat ultimul meci amical contra celor de la Sahtior Soligorsk (locul şase în prima ligă din Belarus). Sosirea echipei la Constanţa este programată pe data de 11 februarie. Altfel, cu o săptămână înainte de startul returului,„marinarii" vor mai juca o partida amicală, la Constanta, împotriva formaţiei din Liga a III-a, Unirea Slobozia, echipă antrenată de Ion Răuţă, fostul antrenor cu portarii de la Farul.

Ene, aproape de Astra Ploieşti

Formaţia pregătită de Nicolo Napoli l-ar putea transfera pe atacantul Farului, Marius Ene. Fotbalistul a plecat deja din cantonamentul echipei din Antalya şi s-a alăturat lotului Astrei Ploieşti, care susţine un stagiu de pregătire tot în Turcia. Ene, care a fost printre cei mai buni marcatori ai formaţiei constănţene în tur (cinci goluri) a primit o hârtie din partea clubului prin care se poate transfera la orice formaţie care-l doreşte. În schimb, Astra trebuie să plătească grupării de pe litoral suma de 30.000 de euro. Marius Ene este atacant, are 27 de ani, a mai jucat la Progresul, Petrolul, Târgovişte, Forex Braşov, Prefab Modelu, Drobeta Turnu Severin şi Farul Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii