Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul cauta „dubla" cu Otopeni si TAS

ro

10 Jun, 2009 02:13 926 Marime text

farul1.jpgÎn cazul unui succes astăzi, în ultima rundă, formaţia de pe litoral va afla mâine dacă va mai evolua şi în sezonul viitor în Liga I

Farul Constanţa joacă astăzi, de la ora 20.00, ultimul meci din acest sezon la Ploieşti, în compania formaţiei CS Otopeni, echipă deja retrogradată în liga secundă. 

Deşi Otopeni a fost o echipă incomodă pentru granzii din campionat, constănţenii sunt încrezători că vor obţine un rezultat pozitiv, mai ales că echipa lui Lucian Marinof vine după trei partide consecutive fără înfrângere, obţinând două victorii şi un rezultat de egalitate. Înainte de acest joc, constănţenii sunt pe locul 16 în clasamentul Ligii I, cu 30 de puncte, şi încă luptă pentru menţinerea în primul eşalon. Totul depinde de rezultatul ultimei partide de astăzi şi de verdictul pe care TAS îl va da în cazul nocturnei de la Iaşi. În ceea ce priveşte lotul deplasat la Ploieşti, tehnicienii Farului nu l-au păstrat pe atacantul sârb Dragan Gosic. De asemenea, brazilianul Gerlem e refăcut complet, iar duminică s-a alăturat echipei şi internaţionalul de tineret Alexandru Măţel, care a jucat pentru naţionala pregătită de Emil Săndoi în meciul contra Insulelor Feroe. Astfel, lotul Farului este următorul: Curcă, Vladimir Neagu - portari; Măţel, Pahor, Rastovac, Vukomanovic, Gaston Mendy, Băcilă, Ben Teekloh, Larie, Păcuraru, Rusmir, Matei, Gerlem, Chico, Alibec, Daniel Florea şi Nanu. „Vom avea o partidă foarte grea cu CS Otopeni, o echipă cu jucători valoroşi, care, atunci când s-au întrebuinţat, au demonstrat că pot obţine rezultate. Valoarea lotului lor ar fi trebuit să arate o echipă aflată mai sus în clasament. Noi oricum vom juca la victorie", a declarat consilierul tehnic al grupării de pe litoral, Cristian Cămui. Meciul dintre cele două formaţii va avea loc pe stadionul Astra din Ploieşti.

TAS a luat deja o decizie

Deşi decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv este deja luată în cazul meciului Poli Iaşi - Farul, clubul constănţean a solicitat forului de la Lausanne să amâne pronunţarea unei decizii în acest litigiu, până după disputarea ultimei etape a Ligii I. „Noi mergem la Otopeni să câştigăm şi vrem să jucăm fără presiunea deciziei. Sperăm să ne câştigăm punctele pe care le-am obţinut la masa verde. Aşa că am decis să cerem amânarea deciziei până la data de 11 iunie", a spus Dan Pâra, care a menţionat că decizia a fost luată de oficialii echipei constănţene, după ce au discutat cu finanţatorul Gheorghe Bosânceanu. Acesta este completat de Cristian Cămui: „Noi suntem mai îndreptăţiţi decât Poli Iaşi să primim cele trei puncte. Au existat nereguli la Iaşi. Nu aveau generator şi arbitrul a trebuit să fluiere sfârşitul jocului, iar conform regulamentului, Farul a câştigat cu 3-0, propunându-se rejucarea abia după două luni şi jumătate, când ieşenii au bătut o altă echipă a Farului, fără Rusmir şi Gerlem în teren".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii