Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul a umilit FCM Bacau

ro

26 Oct, 2009 01:37 876 Marime text
cap2.jpgCu trei reuşite şi o pasă de gol, portughezul Chico a fost cel mai bun jucător al partideiFC Farul a câştigat fără probleme meciul susţinut pe teren propriu, împotriva formaţiei FCM Bacău, cu scorul de 5-0 (3-0), joc contând pentru etapa a XI-a a ligii secunde.

După umilinţele suferite în acest sezon, în faţa unor formaţii ca Victoria Brăneşti, Concordia Chiajna sau FC Botoşani, echipa pregătită de Marius Şumudică s-a descătuşat în partida de ieri, cu formaţia băcăuană. Astfel, după o dominare netă a Farului în debutul întâlnirii, a venit inevitabil şi deschiderea de scor în minutul 29. În urma unui corner executat de noua achiziţie a Diogo Andrade, portarul Manea respinge slab până la Chico, care înscrie fără probleme. Constănţenii reiau atacurile la poarta oaspeţilor, iar Diogo Da Silva este foarte aproape să majoreze avantajul de pe tabelă în minutul 36, lovitura sa de cap trecând puţin pe lângă poartă. farul1.jpgLa faza imediat următoare, Farul marchează din nou prin Ene. Mendy pătrunde pe stânga, pasează la vârful constănţean, acesta întoarce din preluare un adversar şi trimite mingea din unghi sub bară. Ofensiva „marinarilor" nu se opreşte aici, iar trei minute mai târziu, portughezul Andrade trimite o pasă filtrantă pentru compatriotul său Chico, însă şutul acestuia este respins în corner de Manea. Portarul băcăuan nu mai poate interveni, însă, la lovitura de cap al aceluiaşi Chico, venită după o centrare perfectă al lui Diogo Andrade. La 3-0, antrenorul oaspeţilor, Gheorghe Poenaru, forţează atacul şi introduce încă un atacant. Această mutare nu s-a dovedit inspirată pentru băcăuani, pentru că elevii lui Marius Şumudică duc scorul la 4-0, chiar în primul minut al reprizei secunde. Matei îl lansează bine pe partea stângă pe Chico, portughezul îi pasează în faţa porţii lui Ene, care îndeplineşte o simplă formalitate. Cel mai eficient om al trupei lui Şumudică, portughezul Chico, stabileşte scorul final, după o oră de joc, reluând în poartă din prima, după pasa lui Ene. Marius Şumudică a folosit în acest meci formula: Sardescu - Măţel (cpt.), Diogo Da Silva, Papp, Mendy - Diogo Andrade (min. 58 - Păcuraru), Ben Teekloh, Bogdan Andone, Matei (min. 54 - Liviu Leu) - Chico (min. 71 - Fatai), Marius Ene. În urma acestui succes, Farul urcă până pe locul 7, cu 16 puncte, şi revine în cărţile promovării.

Şumudică: „Scorul putea să fie mai mare"

Tehnicianul Farului, Marius Şumudică, a declarat că este pentru prima dată mulţumit atât de scor, cât şi de jocul echipei sale: „Am avut dinţi astăzi. Important este că am câştigat. Avem două victorii consecutive, care însă nu au valoare dacă nu învingem şi Suceava, miercuri. Este prima dată când sunt mulţumit şi de joc, şi de rezultat. Cred ca Bacăul nu ne-a pus probleme şi scorul putea să fie mai mare. Faţă de alte jocuri, astăzi ne-a intrat cam tot. Este meritul echipei, îi felicit şi sunt bucuros pentru atacanţi. Au dovedit că-şi merită locul în echipă".

 {mos_ri:FC Farul,FCM Bacau}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii