Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, prezenta la oficiala (galerie foto)

ro

28 Mar, 2009 01:36 2289 Marime text

nationala.jpgPe lângă cei doi şefi de stat, din lumea politicului şi-a mai anunţat prezenţa pe stadionul Farul şi ministrul Turismului

Atmosferă veselă şi voie bună la antrenamentul oficial al naţionalei României. Jucătorii şi chiar unii dintre federali au încercat să mai scape din tensiunea care planează asupra lor înainte de meciul din această seară.

Toţi jucătorii echipei naţionale s-au pregătit normal la antrenamentul oficial de vineri, ultimul înaintea partidei cu Serbia. Şedinţa trebuia să înceapă, iniţial, la ora 11.30, însă jucătorii au ieşit pe gazon cu 20 minute mai târziu. Adrian Mutu a ieşit ultimul de la vestiare, purtând un bandaj special la genunchiul stâng, acolo unde a avut mai multe probleme în ultima vreme, însă nu a părut să-l deranjeze în timpul şedinţei. Tricolorii au început şedinţa prin alergări uşoare şi schimburi de pase, după care timp de 10 minute au jucat cinci contra doi. Directorul sportiv şi fostul fundaş de bază al „generaţiei de aur", Daniel Prodan, s-a pregătit şi el alături de jucătorii naţionalei. Prodan a fost însă ţinta ironiilor jucătorilor, după ce Mutu i-a trimis mingea printre picioare. Jucătorii nu vor mai efectua niciun antrenament până la partida cu Serbia şi au primit liber până astăzi după-amiază. Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, la conferinţa de după antrenamentul oficial, că nu s-a hotărât încă asupra primului 11, urmând să se decidă în ziua meciului. „Am lucrat toată săptămâna, schimbând formaţia de bază continuu, şi mă voi mai gândi până mâine la prânz în această privinţă, pentru că atunci voi avea o discuţie cu băieţii. Sunt posturi la care nu m-am decis, atât în apărare, cât şi la mijloc şi în atac. Nu văd de ce se face atâta tam-tam, eu decid. Vom vedea, la finalul meciului, dacă deciziile au fost bune. Serbia nu are cum să ne surprindă, poate doar unii jucători", a spus Piţurcă. Acesta s-a mai referit şi la „neamţul" Maximilian Nicu: „Max Nicu trebuie să se adapteze. Ceea ce i s-a întâmplat în ultimul timp a fost o noutate, a fost bulversat şi trebuie să îşi revină".

Măsuri de securitate sporite

Pentru cei care vor să vină cu autoturismul personal la meci, este indicat să-l lase acasă, pentru că, o dată cu sosirea celor doi şefi de stat, Traian Băsescu şi Boris Tadic, s-au înăsprit şi măsurile de securitate, atât în preajma stadionului Farul, cât şi pe rutele coloanelor oficiale. Peste 100 de ofiţeri şi agenţi de poliţie vor fi prezenţi în zona stadionului, alături de efectivele Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa. De asemenea, poliţiştii rutieri vor asigura fluidizarea circulaţiei rutiere pe itinerarul coloanelor oficiale, precum şi însoţirea autovehiculelor oficialităţilor şi echipelor de fotbal, atât la venirea, cât şi la plecarea din localitate. În apropierea stadionului se va restricţiona accesul autoturismelor, iar comercializarea băuturilor alcoolice va fi interzisă. De asemenea, lucrători din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere şi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi vor asigura supravegherea traficului rutier şi pietonal în zonele adiacente stadionului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gaby 27 Mar, 2009 23:54 ce treaba are elena udrea cu ministrul turismului ?????