Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis incheie anul cu un derby

ro

17 Dec, 2009 01:45 914 Marime text
cvmtomis.jpgEchipa de pe litoral este lider al ierarhiei interne cu 19 puncte, urmată de Dinamo şi Remat Zalău, ambele cu câte 18 puncte

Formaţia masculină Club Volei Municipal Tomis va juca sâmbătă, ultimul meci din acest tur de campionat. Elevii lui Stelio de Rocco se vor deplasa în Capitală pentru derbiul cu Dinamo, meci care ar putea decide liderul Diviziei A1 la jumătatea sezonului.

După un sezon în care jocul nu a mai strălucit la fel de mult ca în anii precedenţi, campioana ultimilor ani, încearcă să încheie prima parte a campionatului cu o victorie, care îi va permite să se distanţeze în fruntea clasamentului Diviziei A1. Astfel, sâmbătă se va încheia turul campionatului la volei masculin, etapa a XI-a programând şi derbiul dintre campioana şi vicecampioana ediţiei trecute, CVM Tomis Constanţa şi Dinamo Bucureşti. Formaţia de pe litoral este lider, cu 19 puncte, înregistrând un singur eşec până acum, împotriva celor de la Remat Zalău, scor 0-3. Constănţenii sunt urmaţi în ierarhie de Dinamo, la o distanţă de un singur punct. Bucureştenii au şansa să treacă pe primul loc în cazul unui succes în partida de joi cu 3-0 sau 3-1. Acest lucru este însă extrem de greu de realizat având în vedere eşecul surprinzător înregistrat de alb-roşii etapa trecută, pe terenul formaţiei VCM Piatra Neamţ, scor 3-1. În plus, bucureştenii nu au avut nici ei un debut prea fericit în acest sezon de cupe europene, fiind eliminaţi uşor în şaisprezecimile Cupei CEV de Buducnost Podgorica (Muntenegru), după 1-3 la Bucureşti şi 0-3 în deplasare. În ceea ce priveşte lupta din campionatul intern, echipa din Zalău este de asemenea o candidată serioasă la primul loc, după ce a reuşit să se impună în restanţa cu Explorări Baia Mare, programată ieri seară. Meciul Dinamo Bucureşti - CVM Tomis Constanţa este programat sâmbătă, la Bucureşti, în Sala Extreme, de la ora 12.00. Ultima rundă a anului şi a turului de campionat mai programează partidele: Ştiinţa Explorări Baia Mare - VCM LPS Piatra Neamţ, CVM Braşov - Unirea Dej, Torpi Târgu Mureş - Remat Zalău, SCMU Craiova - Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj - Dacia Buzău. Clasamentul Diviziei A1 arată astfel: 1. CVM Tomis Constanţa - 19 pct.; 2. Dinamo Bucureşti - 18 pct.; 3. Remat Zalău - 18 pct.; 4. VCM LPS Piatra Neamţ - 17 pct.; 5. Torpi Târgu Mureş - 16 pct.; 6. Unirea Dej - 15 pct. (20-18); 7. Universitatea Cluj - 15 pct. (21-21); 8. Explorări Baia Mare - 14 pct.; 9. Steaua Bucureşti - 13 pct. (15-23); 10. SCMU Craiova - 13 pct. (11-23); 11. Dacia Buzău - 11 pct.; 12. CVM Braşov - 10 pct.

Primul meci din 2010, cel din Cupa CEV

După ultimul joc oficial al anului, Began şi compania vor intra în vacanţă, urmând să revină la antrenamente la începutul anului viitor. Tomis va debuta în noul an în faţa propriilor suporteri cu meciul din cadrul şaisprezecimilor Cupei Challenge contra sârbilor de la Ribnica Kraljevo. Partida urmează să se dispute pe 5, 6 sau 7 ianuarie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii