Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurel Şunda „Nu trebuie să repetăm greşelile de la Ovidiu"

ro

04 Nov, 2010 02:14 1358 Marime text
sageata.jpgFormaţia năvodăreană se află pe locul 2 în clasamentul Seriei I, cu 22 de puncte, în timp ce FC Botoşani ocupă poziţia a patra, la patru puncte distanţă

Săgeata Năvodari joacă sâmbătă primul meci din cele două care ar putea schimba configuraţia din fruntea clasamentului Seriei I. Astfel, formaţia antrenată de Aurel Şunda va primi vizita celor de la FC Botoşani, echipă care traversează o perioadă bună în campionat.

Chiar dacă Săgeata este favorită pe hârtie, elevii lui Aurel Şunda vor avea un meci deosebit de greu contra unei formaţii care va forţa victoria, lucru care îi va băga în lupta pentru promovare. Tehnicianul echipei năvodărene, Aurel Şunda, este conştient de dificultatea acestei partide, pe care însă nu o consideră decisivă în lupta pentru promovare. „Ne aşteaptă un meci deosebit de dificil contra uneia dintre echipele bune ale Ligii a II-a. Noi trebuie să fim mai atenţi la unele faze pentru a nu repeta greşelile din meciul de la Ovidiu. FC Botoşani are un moral bun după victoria la scor cu Dinamo II, din etapa precedentă. Însă, prin prisma locului ocupat în clasament, suntem mai buni ca ei. Nu este un meci decisiv. Decisivă este o finală de Cupă sau Campionat Mondial. Mai sunt multe puncte puse în joc şi abia spre final vom putea vorbi de astfel de meciuri ", a declarat antrenorul Săgeţii. Înainte de această partidă, Săgeata nu se confruntă cu probleme serioase de lot. Doar Bold şi Jianu se resimt după unele accidentări uşoare, însă cei doi vor putea fi recuperaţi până la ora meciului de sâmbătă. Pe de altă parte, golgheterul formaţiei de la malul mării, Sorin Chiţu, vrea revanşa în faţa celor de la FC Botoşani, după ce sezonul trecut Săgeata a pierdut în faţa formaţiei moldovene, scor 0-1, într-un moment când echipa lui Şunda se afla printre pretendentele la un loc care să asigure promovarea în prima ligă. „Un meci destul de greu, având în vedere că sezonul trecut ne-au învins când echipa noastră traversa o perioadă bună. Noi sperăm să ne facem jocul şi să luăm toate cele trei puncte. Toate partidele vor fi grele pentru noi, indiferent de adversarul din teren", a declarat Sorin Chiţu, marcator a şase goluri în actuala ediţie de campionat.

„Meciul cu Săgeata este ca o finală pentru noi"

De cealaltă parte, antrenorul celor de la FC Botoşani, Cristi Popovici, vede meciul de sâmbătă ca pe o finală. „Este un meci ca o finală pentru noi, o partidă de şase puncte. Ei sunt deja la patru puncte distanţă faţă de noi, iar cu o victorie s-ar distanţa la şapte puncte. Trebuie să ţinem contactul cu formaţiile aflate înaintea noastră", a declarat Cristi Popovici, pentru Monitorul. „Dacă Ceahlăul reuşeşte să câştige contra Săgeţii şi a Chiajnei sub Pietricica, coroborat cu rezultate bune obţinute de noi în jocurile directe cu aceste echipe, ar relansa şi ar face mult mai interesantă lupta pentru locul doi", a spus preşedintele grupării botoşănene, Cornel Şfaiţer. Partida dintre Săgeata Năvodari şi FC Botoşani va fi arbitrată de o brigadă formată din Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) şi asistenţii Adrian Radu Ghinguleac şi Vasile Marinescu (ambii din Bucureşti). Arbitrul de rezervă va fi Adrian Cojocaru (Galaţi). Intrarea la meci va fi liberă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii