Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alibec aduce din nou victoria Interului

ro

01 Oct, 2009 04:38 2325 Marime text

alibec.jpgÎn timp ce „marinarii" se confruntă cu o criză de atacanţi, fostul jucător al grupării de pe litoral înscrie la echipa de tineret a Interului

Transferat la Internazionale Milano, după ce Farul a retrogradat în liga secundă, atacantul originar din Mangalia se pare că a trecut peste perioada de acomodare de la noua sa echipă, Inter Primavera.

În timp ce fosta sa echipă caută să consolideze compartimentul de atac cu jucători din Portugalia şi Angola, fostul atacant al Farului, Denis Alibec, continuă evoluţiile foarte bune pentru echipa de tineret a campioanei Italiei. Acesta a înscris două goluri pentru echipa secundă a campioanei Italiei, Internazionale Milano, în meciul cu AC Milan din prima manşă a şaisprezecimilor Cupei Italiei, competiţie rezervată echipelor de tineret, informează site-ul grupării italiene. Tânărul fotbalist român a fost integralist pentru Inter Primavera şi a înscris în minutele 17 şi 47. Returul acestei confruntări este programat pentru sâmbătă, la Centrul Sportiv Giacinto Facchetti. Denis Alibec se află la cea de-a treia reuşită în tricoul echipei italiene, reuşind să aducă victoria formaţiei antrenate de Fulvio Pea şi în urmă cu o săptămână. Echipa de tineret a campioanei Italiei s-a impus atunci cu scorul de 2-1 împotriva Bresciei, obţinând în acelaşi timp şi prima victorie din acest sezon. Nerazzurrii au deschis scorul în minutul 27, prin Mattia Destro, dar s-au văzut egalaţi în prelungirile primei reprize, după reuşita lui El Kaddouri. Denis Alibec, însă, a decis echipa învingătoare cu zece minute înainte de finalul meciului. „După ce am marcat două goluri contra lui AC Milan, antrenorul de la Primavera m-a felicitat şi mi-a spus s-o ţin tot aşa, dar încă nu am vorbit cu nimeni din staff-ul primei echipe despre acest meci. Obiectivul meu este să marchezcât mai multe goluri, săfiu golgheterul echipeila finalul competiţiei şi astfel să fac pasul către prima formaţie a luiInter, aşa cum a făcut şi Balotelli", a spus Denis Alibec. Atacantul a descris şi starea de spirit pe care a avut-o în momentele când a înscris de două ori împotriva formaţiei de tineret a lui AC Milan: „Am trăit clipe foarte frumoase când am reuşit să marchez cele două goluri împotriva lui AC Milan, care este principala noastră rivală şi cea mai valoroasă dintre celelalte echipe. Aceste două reuşite îmi dau încredere şi curaj pentru partidele viitoare, pentru că dacă am reuşit o „dublă" contra lui Milan, mă gândesc că o să marchez şi împotriva celorlalte". Jucătorul în vârstă de numai 18 ani a efectuat deja primele antrenamente la echipa mare a lui Inter, sub comanda lui Jose Mourinho, când a fost convocat la Trofeul TIM, un triunghiular la care au participat forţele campionatului Italiei, Internazionale Milano, AC Milan şi Juventus Torino.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii