Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agache, vicecampion european la 50 de metri bras

ro

16 Aug, 2010 01:45 981 Marime text
Înotătorul legitimat la CS Farul, Dragoş Agache, a câştigat, sâmbătă, medalia de argint în finala probei de 50 metri bras, din cadrul Campionatelor Europene de nataţie de la Budapesta.

Agache a încheiat finala pe locul secund, cu timpul de 27.47 secunde, superior celor obţinute în calificări. Astfel, în cea de-a doua semifinală, sportivul român a încheiat tot pe poziţia a doua, cu timpul de 27.64 secunde, iar în preliminarii a înotat în 27.81 secunde. Dragoş Agache este primul sportiv român care ajunge într-o finală europeană în proba de bras, reuşind să obţină în premieră o medalie. Titlul european a revenit italianului Fabio Scozzoli, care a încheiat cu timpul de 27.38 secunde. Tot sâmbătă, Camelia Potec a ocupat locul patru în finală la 1500 de metri liber. Delegaţia României la Campionatele Europene de la Budapesta include şase sportivi la nataţie şi trei la sărituri în apă, înscrişi în mai multe probe de concurs.

Obiectivul impus la competiţia din ţara vecină este câştigarea unei medalii, care a fost îndeplinit prin argintul obţinut de Dragoş Agache.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii