Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Voina a refuzat prelungirea contractului cu Oltchim

ro

01 Jun, 2010 21:38 1281 Marime text

radu_voina_01_06.jpgAntrenorul Radu Voina a refuzat prelungirea contractului pe încă un an cu CS Oltichim Râmnicu Vâlcea, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, Ioan Gavrilescu, preşedintele grupării feminine de handbal.

"La oferta făcută de Oltchim de a-şi prelungi contractul cu încă un an, răspunsul antrenorului Radu Voina a fost negativ. Nu s-a discutat despre clauze contractule sau alte detalii privind sezonul viitor, ci doar despre continuarea cu încă un an. Radu Voina ne-a spus că se opreşte aici, pentru că îşi doreşte o pauză. Am colaborat excelent şi pentru mine ca preşedinte e prima dată când simt că îmi pare rău că mă despart de un antrenor.

Şi-a îndeplinit toate obiectivele şi a avut o conduită ireproşabilă la clubul nostru. Despre viitor pot spune doar că încercăm cât mai repede să-i găsim un înlocuitor. Conducerea clubului se va mai întâlni odată în această seară pentru a stabili o strategie de viitor în privinţa antrenorului", a spus Gavrilescu.

După încheierea sezonului, în care Oltchim a câştigat un nou titlu naţional şi a jucat finala Ligii Campionilor, tehnicianului Radu Voina i s-a propus prelungirea contractuluicu un sezon.

La rândul său, antrenorul Radu Voina a declarat agenţiei MEDIAFAX, că decizia de a nu mai continua la formaţia Oltchim Râmnicu Vâlcea nu are legătură cu echipa naţională de handbal feminin, cu care a contract până în 2012.

"În acest moment contează o perioadă de linişte. Cert este că decizia luată în privinţa renunţării la clubul Oltchim nu are legătură cu munca mea la echipa naţională. Contractul pe care îl am cu Federaţia Română de Handbal este până în 2012 cu obiectiv de calificare la Jocurile Olimpice", a spus Voina.

Tehnicianul consideră că a făcut tot ce eraposibilla Otchim: "Consider că am făcut tot ce am putut mai bine la Oltchim şi împreună cu fetele am ajuns cât de sus s-a putut. Personal cred că vine un moment în care trebuie să realizăm că sunt şi lucruri mai importante în viaţă, în cazul meu după 37 de ani în slujba handbalului. Nu am apucat să le mulţumesc fetelor, aşa cum mi-aş fi dorit. Ele sunt în vacanţă, dar cu siguranţă vor afla veştile şi sper să ne întâlnim să-mi iau rămas bun. Primul lucru mă gândesc la o vacanţă, la o pauză de handbal, şi să mă ocup de familie aşa cum promit de mulţi ani. Privind în urmă, la experienţa de la Oltchim, pot spune că au fost satisfacţii şi rezultate frumoase, dar nu mi le atribui, ele sunt ale fetelor. Am avut şi eu şansa să fiu cu ele în echipă".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii