Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poluare la Corbu din cauza hoţilor (video)

ro

26 Mar, 2011 03:25 2458 Marime text
CONDUCTA_HOT_1.jpg

Poluare cu petrol in apropierea comunei Corbu. Aproximativ trei mii de metri pătraţi dintr-un teren agricol au fost acoperiţi cu produse petroliere. Poliţiştii au deschis deja o ancheta în acest caz şi susţin că ar fi vorba despre acţiunea unor hoţi.

Combustibilul s-a scurs dintr-o conductă de transport care aparţine unei firme ce se ocupă cu produse petroliere , şi a afectat o suprafaţă de teren de aproximativ 3.000 de metri pătraţi, teren localizat intre comunele Corbu si Piatra.

Societatea căreia îi aparţine conducta a oprit pomparea de combustibil imediat dupa ce a fost semnalată poluarea,a izolat perimetrul si a asigurat paza.

Poliţiştii spun că ar fi vorba despre acţiunea unor hoţi care au înţepat conducta cu o instalaţie artizanală, prin care furau combustibil. Oamenii legii au deschis deja o ancheta în acest caz şi urmează să fie decopertată conducta pentru a remedia defecţiunea si pentru a se stabili cum s-a produs poluarea. La faţa locului a ajuns şi o echipă a Gărzii de Mediu Constanţa care urmează să analizeze situaţia şi să stabilească cine se face vinovat de producerea poluării.

Poliţiştii care se ocupă de caz au descoperit pe magistrală un colier, componentă montată de hoţii de produse petroliere .Oamenii legii cred că indivizii au fugit în momentul în care au văzut că ţiţeiul a ţâşnit din conductă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii