Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Oameni pentru Oameni", alaturi de nevoiasii din Eforie

ro

27 Mar, 2010 03:12 2248 Marime text
cap_10.jpgAsociaţia „Oameni pentru Oameni - Sănătatea şi Familia" din Eforie va fi alături de familiile nevoiaşe şi cu prilejul apropiatelor sărbători pascale.

A devenit deja o tradiţie ca în apropierea celor mai importante dintre sărbătorile creştine, Asociaţia „Oameni pentru Oameni" să vină în sprijinul celor aflaţi la nevoie. Preşedintele Asociaţiei, Nina Ştefan, ne-a declarat că pregăteşte pachete cu alimente, cu ocazia Paştelui, pentru 15 familii cu situaţie materială precară, din Eforie. „Cu sprijinul sponsorilor noştri, vom distribui pachetele de alimente în zilele de 1 şi 2 aprilie, chiar în pragul Paştelui, astfel încât şi aceşti oameni să aibă ce pune pe masă în această sfântă zi", ne-a declarat Nina Ştefan. În paralel cu această acţiune, echipa Asociaţiei „Oameni pentru Oameni", în parteneriat cu Poliţia Comunitară Eforie, va duce, în prima zi de Paşti, mâncare tradiţională unor bolnavi imobilizaţi la pat din Eforie Nord şi Eforie Sud. „Trebuie să le mulţumim sponsorilor noştri, care de fiecare dată au fost alături de noi şi ne-au sprijinit acţiunile. Şi aici este vorba despre domnii Stelian Nedelcu, Ion Lazăr, domnul Dumitrache, doamna Trantu şi alţi oameni de bine, care s-au bucurat întotdeauna să ne ajute în a le face o bucurie celor nevoiaşi", a precizat Nina Ştefan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ana maria petre 09 May, 2010 20:44 buna seara as dori sa fc si eu un apel am un coleg cu handicap locomotor in carucior pe nume bucur alexandru.in constanta jud c-ta.Str mitopolit dosoftei.Bucur Alexandru@yahoo.com