Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Si-au unit destinele cu mare fast... Cele mai celebre nunti din Constanta

ro

08 Oct, 2010 12:06 8469 Marime text
In ultimul an, tot mai multe persoane mai mult sau mai putin publice au trecut peste criza financiara, peste diferentele de varsta si peste statutul social, declarandu-si dragoste eterna. Printre constantenii care au ales acest an ca sa-si uneasca destinele, sarbatorind evenimentul cu mare fast, se numara George Carabasu, Chirana Bujduveanu, Virginia Stefanica, Dumitru Bocai si Dumitru Burcin. Acestia au ales sa impartaseasca momentele de fericire cu marea majoritate a prietenilor si cu apropiati ai familiei.

Pentru George Carabasu nunta a tinut trei zile

De o nunta ca-n povesti, ce a tinut trei zile, au avut parte Dana Samata si George Carabasu. Dupa ce, in urma cu un an, cofetarul Giorginio a spus „Da" in fata ofiterului de Stare civila, in luna septembrie a avut loc si cununia religioasa. Asa cum era de asteptat, petrecerea s-a tinut la un cunoscut restaurant din statiunea Mamaia (n.r. - preferat, in mod special, de catre cuplurile aromane pentru organizarea diverselor petreceri). Invitatii, alesi pe spranceana, in jur de 600 la numar, au dansat toata noaptea pe melodiile formatiei Pindu, ale lui Gica Coada, dar si pe ritmurile Andreei Banica. Mirii au cheltuit mii de euro pentru tinutele de nunta, doar rochia Danei Samata se zvoneste ca ar fi costat in jur de 3.000 de euro.

Chirana Bujduveanu, primele probleme in paradis?

Fiica lui Bujduveanu, patronul Hotelului Richmond din Mamaia, a insistat ca nunta sa sa fie una din cele mai luxoase din oras. Nu de alta, dar juna este cunoscuta in randul aromanilor ca fiind extrem de fitoasa, dorind sa fie mereu in centrul atentiei. Nici nu s-a incheiat bine luna de miere, ca au si aparut zvonuri potrivit carora cei doi miri ar intampina probleme in paradis. Sa fie oare vorba de o situatie de moment sau Chirana si Costa Demeca nu s-au cunoscut suficient inainte sa faca pasul decisiv?

Virginia Stefanica s-a pripit cu aceasta casatorie?

Insarcinata sau nu, Virginia Stefanica pare ca s-a pripit de aceasta data cand a decis sa paseasca in fata ofiterului de Stare civila. Sau cel putin asa afirma gurile rele, care n-au inteles de ce Stefanica a acceptat cerea in casatorie dupa doar cateva luni de relatie. Desi si-ar fi dorit sa sarbatoreasca evenimentul cu mare fast, intr-o locatie extrem de luxoasa din Creta, Virginia si fostul sau coleg Sergiu Uzun s-au multumit cu o petrecere la hotelul lui Copos din Eforie. Sefa Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local a mai fost casatorita, insa a divortat dupa numai un an de mariaj.

Dragostea nu tine cont de varsta

Ca dragostea nu tine cont de varsta, au demonstrat soprana Operei din Constanta si fostul director al Operei din Roma, ea, in varsta de 33 de ani, si el, de 83. Roxana Cetali si John Modinos s-au casatorit in Grecia, in prezenta primarului din Atena, Zafiropoulos Thodoros. Soprana constanteana este tanara, talentata si frumoasa, asa ca nu i-a fost greu sa ajunga la inima actualului sot, care este cu 50 de ani mai in varsta decat ea. Dupa cum declara apropiatii, cei doi amorezi s-au cunoscut in urma cu patru ani, dar relatia a devenit serioasa in momentul in care barbatul a invitat-o pe soprana sa-i cante la petrecerea aniversara. De atunci, John Modinos a facut drumuri dese la Constanta, pentru a fi alaturi de iubita sa, cei doi casatorindu-se la scurt timp.

Dumitru Bocai, campion la casatorii

In vara acestui an, primarul orasului Ovidiu, Dumitru Bocai, a pasit pentru a patra oara in fata altarului pentru a se casatori religios. Dupa trei divorturi si, evident, trei foste sotii, Bocai spera sa-si fi gasit, in final, sufletul-pereche. Actuala sotie se numeste Cristina si este mai mica cu aproape zece ani decat Bocai. Cei doi se cunosc de mai bine de sase ani si abia in iulie 2010 au decis sa se casatoreasca. Petrecerea a avut loc la Hotelul Perla din Mamaia, iar nasi au fost Andra si Catalin Ghita desi, initial, se anuntase ca cei doi vor fi cununati de catre Daniel Buzdugan si sotia sa, Monica.

A treia oara este cu noroc

Politicianul democrat-liberal Dumitru Burcin a depus anul acesta, pentru a treia oara, actele pentru a se casatori cu Mariana Raileanu. Cei doi se cunosteau inca din anul 1980, iar un an mai tarziu au spus, fara nicio ezitare, „Da" in fata ofiterului de Stare civila. De atunci, au divortat de doua ori, ultima data in 2007. Dupa modelul cuplului Prigoana - Bahmuteanu, cei doi s-au intalnit de doua ori in fata tribunalului insa, oficial, nu au fost despartiti mai mult de cateva zile. Si, dupa zicala „a treia este cu noroc", Dumitru Burcin este ferm convins ca de aceasta data vor trai fericiti pana la adanci batraneti, asa cum spun basmele. Cei doi s-au intalnit la inceputul anului la Starea Civila unde, extrem de entuziasmati, dar si emotionati, au semnat actele in fata mai multor prieteni.

Daca amorezii sustin ca sunt mai indragostiti ca niciodata, carcotasii sunt de parere ca la mijloc se afla, de fapt, interesele pe care le au in afaceri. Dumitru si Mariana sunt actionari la doua firme, iar Burcin este proprietarul unui sexy-club si al unui restaurant situat in zona veche a orasului. P.D.L.-istul a intrat in atentia presei dupa ce si-a depus candidatura la Primaria Cumpana.

Marius Stavrositu se va casatori pentru copil

Pentru handbalistul Marius Stavrositu, zilele de burlacie sunt numarate. Datorita faptului ca a devenit tatic, sportivul se vede mai mult decat nevoit sa-si uneasca destinul cu iubita sa, Raluca. Nu ar fi o problema, tinand cont ca prietenii declara despre Raluca si Marius ca se iubesc foarte mult, insa nu neaga ca handbalistul ar mai fi „craierit" cativa ani.

Zelca va deveni socru mic

Desi nu vor sa recunoasca sau, mai bine zis, nu vor sa accepte ca fiica lor Raluca a devenit femeie, Nicoleta si Costel Zelca se pare ca vor deveni, cat de curand, socri mici. Conform apropiatilor, Raluca Zelca isi va uni destinele cu Adrian Corbu. Tanarul este membru P.D.L. si consilier al lui Marin Anton, secretar de stat din Ministerul Transporturilor. Fiica omului de afaceri constantean se pare ca a primit, deja, inelul de logodna si se pregateste pentru marele eveniment.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii