Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevarul de Seara UPDATE / Minori platiti sa faca sex la o terasa din Harsova

ro

26 May, 2010 12:47 2058 Marime text

Poliţiştii i-au identificat pe cei patru bărbaţi care s-au amuzat teribil la terasa My Place din Hârşova plătind doi copii cu bancnote de un leu să facă sex printre mese.

Înregistrarea video cu amuzamentul celor patru bărbaţi a fost publicată astăzi pe cancan.ro.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUȘA 01 Jun, 2010 12:30 Sediul PNL-ului este PAZITA de AGENTIA de paza si garda CARSIUM ,care se afla in aceeasi cladire cu LIBERALII extremisti ai orasului HARSOVA de Constanta. Aceasta Agentie ESTE suspectata de a face POLITIE POLITICA liberala ...si raspunzatoare de multe NENOROCIRI din acest oras...
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 26 May, 2010 14:20 Patronul restaurantului este fiul unui PSD-ist ,dar fostul PATRON a fost fostul PROXENET,CAMATAR SI TRAFICANT ce a devenit in urma a 3 luni de cursuri la POST UNIVERSITAR POLITIE BUCURESTI,SEF la Politia de Frontiera HARSOVA. Infractorii orasului obijnuiesc sa-l frecventeze in urma inertiei formate de pe vremea celuilalt patron,BOSTAN MARIUS CEZAR,in prezent ”politist”.Nu va mirati !!! Avem un ”fost” proxenet,camatar si traficant in fotoliul de SEF la POLITIA de FRONTIERA. Avem un PRIMAR traseist ,ce s-a lasat CORUPT de fostul PRIMAR liberal,IONEL CHIRITA si care ocupa inca un fotoliu de CONSILIER LOCAL. Avem un CONSILIER LOCAL liberal,IONEL CHIRITA , care a cheltuit 300 de miliarde de lei vechi,pentru ce sau pentru cine ??? A lasat CLADIRI SOCIALE nefinalizate si o datorie de 35 de miliarde de lei vechi ,la banci pe o perioada de 15 ani.Primaria plateste lunar,700 de milioane de lei timp de 15 ani.Banii nu se regasesc nicaieri !!! Poate a platit POLITIA POLITICA pentru a SUPRAVEGHEA atat orasul cat si OMUL POLITIC LIBERAL,IONEL CHIRITA ??? Avem nevoie de CENTRUL DE ZI PENTRU COPIII SCOLARI proveniti DIN FAMILIILE SARACE SI NU NUMAI ,dar primarul ,TUDOREL NADRAG si Consilierii locali ,in frunte cu liberalul IONEL CHIRITA nici nu vor sa auda ,invocand ca nu sunt BANI. Am un copil de 10 ani si am fost amenintata de mai multe ori ,pe net ,ca va veni CINEVA sa mi-l IA. In data de 24-mai-2010,luni,am declarat pe net ca voi CANDIDA pentru postul de PRIMAR ,dar INFORMATIA nu a fost ”inghitita” si a doua zi,marti, a aparut FILMULETUL ca un AVERTISMENT la ce voi face ,legandu-se ,in principal de ”securitatea”copilului meu si a celuilalt COPIL, DANA .