Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Constanţa - Băiat de bani gata găsit spânzurat

ro

23 Oct, 2010 15:15 875 Marime text

Un tânăr cunoscut în lumea mondenă al Constanţei şi-a pus capăt zilelor în această dimineaţă. Robert Gabriel Silcău avea 18 ani şi în urmă cu aproximativ o lună fusese prins conducând beat un autoturism de fiţe.

Cadavrul adolescentului a fost descoperit de unchiul său care venise să vadă ce mai face. Adolescentul locuia singur într-un apartament din cartierul faleză Nord, pentru că părinţii săi muncesc în străinătate.

Unchiul l-a descoperit mort, spânzurat cu o frânghie legată de o ţeavă, în holul apartamentului şi a sunat imediat la 112. Vecinii băiatului au declarat vineri noaptea tânărul a fost la un majorat, după care a revenit acasă însoţit de mai mulţi prieteni. „Au dat o petrecere până la ora 4.00", au afirmat vecinii, adăugând că de regulă în apartamentul lui Silcău petrecerile se ţineau lanţ.

Anchetatorii nu cunosc deocamdată motivul pentru care băiatul şi-a luat zilele. La sfârşitul lunii septembrie tânărul fusese prins de poliţişti, la volanul maşinii sale, un Audi A6, în timp ce conducea beat. La testarea cu Drager se stabilise că avea 0,72 miligrame alcool în aerul pur expirat, motiv pentru care Silcău avea dosar penal.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii