Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarita are ce are cu mortii Sfestanie electorala la casa mortuara din Cernavoda

ro

26 Nov, 2009 01:01 1050 Marime text
Primarul oraşului Cernavodă, Mariana Mircea, a uitat de mormintele deshumate cu excavatorul în Cimitirul Ortodox pentru ridicarea unei noi case mortuare, şi a trecut la inaugurarea electorală a unei alte capele mortuare.

Se pare că nu mai avem nimic sfânt. Chiar şi morţii au, mai nou, culoare politică, dacă ţinem cont de faptul că până şi casele mortuare au devenit instrumente de propagandă. În această perioadă se fac sfeştanii peste sfeştanii, majoritatea, dacă nu chiar sută la sută, cu iz de chiolhan electoral. Aşa se va întâmpla şi în oraşul Cernavodă, unde, aşa cum suntem anunţaţi printr-un comunicat de presă, va avea loc, luni, de Sf. Andrei, inaugurarea casei mortuare din curtea bisericii cu acelaşi nume.

Reamintim faptul că Primăria Cernavodă a demarat lucrările pentru edificarea unei noi case mortuare lângă biserica de lângă Cimitirul Ortodox, lucrări în cursul cărora mormintele aparţinând bătrânilor de la fostul azil au fost deschise cu excavatorul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mda 26 Nov, 2009 11:59 sa i faca lu masa festanie care a invatat o sa faca lucruri tampite si sa aibe multttt tupeu ca nu a invatat o ce e bunul simt si sa ai grija de oamenii care te au ales in fruntea urbei....problema este ca ii converteste la nesimtire si pe cei din jurul ei...pe Daniel Mircea la invatat prost sa se retraga ca o muhaia din postul de la dadl ..pacat o sa ajungi rau si tu si sleahta ta de golani si golance