Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologia stie cine castiga alegerile la PD-L Constanta

ro

14 Jan, 2010 03:34 2845 Marime text

colaj_2.jpgMOISOIU ANASTASIU DĂNUŢ NICUŞOR
Data naşterii 01 iulie 1953
CIFRA DESTINULUI 8, din 2 şi 6

Ambiţios, responsabil, dascăl intolerant, irascibil, pofticios, sunt câteva dintre caracteristicile acestui 8 din 2 şi 6. Pretenţiile îi sunt mari. Este cooperant, prietenos, diplomat, inspirat, muzical, nehotărât, timid, retras cu darul autocompătimirii, toate aceste trăsături primindu-le din belşug de la cifra 2, care este parte a destinului 8.Cifra 6 îl căptuşeşte pe Dănuţ Moisoiu cu creativitate, echilibru, responsabilitate, olecuţă de nelinişte, ceva talent de iscoadă, un strop de cinste, atât cât să dea bine. Toate se amestecă, se mixează, se topesc în caracteristicile date de cifra 8 a destinului care-i conferă ambiţie, putere, mărinimie, independenţă, dar şi lăcomie, ceva cruzime, materialism. Asta nu înseamnă că de ai nevoie de o mână de ajutor nu vei primi! Ba da, la un moment dat, fixat de el. Îi place să aibă puterea şi să lupte pentru ea. De cele mai multe ori va merge la război numai de dragul luptei. Deşi este un bun coechipier nu se va baza niciodată pe colegii săi, ci va rezolva, pentru liniştea sa, singur, totul. Este ambiţios şi are nevoie de existenţa echilibrului între latura vieţii materiale şi latura spirituală. Este o persoană puternică şi veşnic ocupată. Prin cifra zilei de naştere este inteligent, dominator şi mândru. Veţi observa că este, în măsură egală exigent cu toţi şi cu el, că poate fi metodic, organizat, originar şi autoritar. Încearcă într-un fel sau altul să îl contrazici şi vei vedea tu pe urmă.

Îşi atinge aproape întotdeauna obiectivul vizat.

Poate fi copleşitor prin perseverenţă, energie şi încrederea în sine. Este foarte hotărât. Orice începe duce până la capăt indiferent de piedici, greutăţi, necazuri. Când necazul se abate şi poposeşte şi pe la poarta sa, găseşte maniere noi de a scăpa de el. Îi va lua pe toţi prin surprindere prin hotărârea cu care va pleda pentru ideea sa şi iniţiativa cu siguranţă îi va aparţine. În perioada de după 55 ani o vibraţie 9 aduce emoţii, trăiri intense, râs şi plâns cu putere, nervi, rupturi de relaţii. Între 56 - 57 ani se va implica serios, va da dovadă de responsabilitate excesivă. Va fi aproape cicălitor. În 2010 oamenii îi vor arăta că-i sunt aproape, că-l respectă. Vor fi favorizate negocierile, afacerile, va putea semna şi parafa documente importante.

În februarie va hotărî ce are de făcut, îşi va stabili obiectivele cu precizie, va da dovadă de luciditate. În martie are ocazia să înceapă ceva. Se vor ivi ocazii deosebite. Şansa unui nou început. În aprilie va simţi nevoia să dea sfaturi, curiozitatea îl va necăji mai mult ca altădată. Va dori să afle, să ştie, să vadă tot.

DUMITRU BOCAI
Data naşterii 19 august 1966
Categoric, responsabil, orgolios.
Bocai ştie să fie şef.

Îi place să se comporte ca atare şi aşteaptă să i se recunoască rangul. Ambiţios, activ, încrezător, uneori tiran, alteori egoist, întotdeauna încăpăţânat. Cifra destinului 4, din 3 şi 1 ne arată că este muncitor, practic, loial în primul rând sieşi, ulterior celorlalţi, dacă-i convine. Disciplinat, inflexibil, uneori nu gustă glumele. Rece, sever, uneori violent, poate fi totuşi, graţie cifrei 3, o excelentă gazdă, dacă îi eşti pe plac ori de folos. Are toane. E complicat. Uneori entuziast, alteori blazat, în general poate fi măcinat de invidii ciudate. Îi place să fie în medii selecte, luptă pentru asta. Poate ţine cu străşnicie un secret. Este inventiv.

În 2010 norocul îi va bate la poartă.

De el depinde să fie şi inspirat să ştie să deschidă. În general este un norocos căruia îi pot veni aşa, netam-nesam tot felul de oferte mărinimoase. Va participa la întâlniri de taină, va călătorii, va ţipa, se va implica în multe proiecte în acelaşi timp şi îi va fi greu să le finalizeze pe toate.

În februarie şansa îi surâde, schimbarea îl aşteaptă, în martie va da dovadă de implicare iar în aprilie se va izola.

Numerologia ne poate ajuta să ne alegem liderii. Apoi, funcţie de perioadă, lună, an zi, putem stabili pentru alesul nostru, zilele care-i pot aduce noroc.

Numerologia ne arată care sunt zilele favorabile succesului pentru fiecare dintre ei. Dacă aşteptăm însă para mălăiaţă cu mâinile în şolduri, degeaba ziua este cea mai bună. „Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi-n traistă!".

Când vom afla data exactă vom putea spune cu siguranţă care dintre cei patru este favorizat. Este important cât va munci fiecare în parte. Întâi pentru ceilalţi, apoi pentru el!

Milena FARCAŞ
www.numeremilena.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un aiurit 14 Jan, 2010 08:57 Am senzatia uneori ca Milena stie mai multe si ni le spune cu bucatica.Ca sa nu ne sperie sau ca sa nu ne zapaceasca.