Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

New-entry in ADI Apa-Canal 23 August si orasul ialomitean Cazanesti

ro

19 Dec, 2009 02:39 1450 Marime text
Pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei Consiliului Judeţean de ieri, a fost inclus şi un proiect de hotărâre privind aprobarea aderării unor noi unităţi administrativ-teritoriale la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanţa.

Prin proiectul cu numărul 39, care a fost aprobat în cadrul întrunirii, au aderat la ADI Apă-Canal încă două localităţi. Este vorba despre comuna 23 August şi despre oraşul Căzăneşti, din judeţul Ialomiţa. Deşi se declarase împotriva acestei Asociaţii, primarul din 23 August, Mugur Mitrana, se pare că s-a lăsat convins până la urmă, să adere la această structură. L-am contactat telefonic pentru a afla ce l-a făcut să se răzgândească, însă nu am reuşit să îi luăm un punct de vedere.

Cât despre oraşul Căzăneşti, într-un material publicat anterior, relatam că CJC a mai cooptat şi alte localităţi ialomiţene în această Asociaţie. Arătam că CJC manifestă o grijă inexplicabilă faţă de judeţul Ialomiţa şi ne întrebam care este scopul şefului instituţiei. Ca o pură coincidenţă, oamenii de afaceri ialomiţeni au început să câştige licitaţii la SRL-ul CJC şi, în plus, rudele acestora să-i transmită salutări lui Nicuşor Constantinescu, pe pagina lui de hi5.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ana 05 Feb, 2010 12:35 Irina draga, inainte de a arunca in dreapta si stanga cu acuzatii ar fi bine sa pui mana pe un indrumar ortografic si ortoepic al lb. romane.
  • Irina 28 Jan, 2010 18:43 Cazanesti este un oras plin de mincinosi inclusiv primarul a promis ca la scoala organizeaza o excursie cu cea mai frumoasa si curata clasa gratis a trecut o luna si nu a facut nicio excursie noi copii sutem dezamagiti,de ziua uniri cetateni nu au fost anuntati ca la "casa de cultura" a localitati au fost puse in practica 2 piese de teatru si un moment de dansuri populare nici primarul nu a venit dasul a venit cand eram pe picior de plecare ,si nici macar caldura in "casa de cultura" nu neau asigurat