Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Stavrositu este pentru o campanie curata

ro

21 Sep, 2009 03:16 872 Marime text

Maria Stavrositu, deputat PD-L de Constanţa, a declarat că organizaţia din care face parte va promova o campanie curată pentru prezidenţiale.

Democrat-liberala a precizat că PD-L Constanţa nu va răspunde atacurilor venite din partea adversarilor politici. „Dincolo de strategiile perverse şi atacurile murdare ale altor formaţiuni, noi vom avea o campanie deschisă, transparentă, în care vom susţine candidatul partidului la preşedinţie. Nu vom răspunde la nicio provocare machiavelică", a afirmat Maria Stavrositu, adăugând că, în ceea ce o priveşte, va avea o comunicare directă cu cetăţenii Colegiului 10, pe care îl reprezintă, prin discuţii de la om la om. Parlamentarul şi-a exprimat dezamăgirea faţă de „joncţiunea" PSD cu PNL, care s-au aliat împotriva şefului statului, deşi primii se află la guvernare. „PSD vrea la putere doar pentru acces la resurse", a concluzionat democrat-liberala.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • redivivus 21 Sep, 2009 01:48 Intentiile sunt bune dar tardive si inutile.Este posibil ca proiectul sa fie aprobat,avand in vedere ca nu va avea aplicativitate.Si pana acum au fost destule legi,dar nimeni n-a reusit sa impiedice distrugerea parcurilor si lichidarea tramvaielor in Constanta.Cine va reusi sa obtina o lege prin care sa fie judecati si pusi la plata distrugatorii de parcuri si paduri,va binemerita recunostinta noastra.Si cine va reusi s-o aplice,se va bucura de glorie vesnica.Pana atunci,paste murgule iarba verde.