Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai vrea Banias la primărie?! Stavrositu - „Un candidat la primărie trebuie să aibă credibilitate"

ro

24 May, 2011 02:21 1957 Marime text
Stavrositu_primarie_Maria_Stavrositu_12.jpgDacă înainte de alegerile de la organizaţia judeţeană a PDL Constanţa senatorul Mircea Banias susţinea că îşi doreşte să candideze la primărie la alegerile din 2012 în cazul în care va ieşi şef al filialei judeţene, după cel de-al doilea scandal care a debutat ieri cu o vizită la DNA şi cu un mandat de urmărire penală, situaţia de posibil candidat împotriva lui Radu Mazăre rămâne doar la stadiul de dorinţă

„Noi o să stabilim un profil al candidatului potrivit la primărie şi apoi vom decide care să fie candidatul", a spus liderul organizaţiei municipale a PDL Constanţa, Maria Stavrositu.

Iniţial, Banias a avut de trecut de povestea în care la finele anului trecut a avut calitatea de făptuitor într-un dosar privind vânzarea unor motoare industriale de la UCM Reşiţa firmei lui Said Baaklini, achiziţie ce a condus la o restituire de TVA în valoare de 60 milioane de euro. Inima i-a venit la loc în februarie, când faţă de acesta s-a dispus scoaterea de sub urmărire penală pentru infracţiunea de favorizare a infractorului. Mai apoi, senatorul democrat-liberal a început din nou să vorbească despre o eventuală candidatură a sa la primărie. De altfel, Banias „avertiza" constănţenii în mod constant despre faptul că vrea să-l scoată de la primărie pe Mazăre. Imediat după alegerile din PDL Constanţa, după ce a pierdut şefia partidului, noul şef al filialei a fost cel despre care se spunea că ar fi cel care ar vrea să-l dea jos pe Mazăre din scaunul său. Chiar şi despre Laurenţiu Mironescu, cel vizat de ancheta DNA şi care a fost ridicat de mascaţi în cursul zilei de ieri, se spunea recent că ar fi candidatul organizaţiei la Primăria Constanţa. Despre candidatul Banias, în cazul în care va mai ajunge să-şi dorească o astfel de funcţie după toată povestea cu DNA-ul, i-am cerut opinia deputatului Maria Stavrositu, actualul lider al organizaţiei municipale a PDL Constanţa, organizaţie care trebuie să desemneze un candidat pentru această funcţie. Democrat-liberala ne-a spus că până la acest moment singurii care şi-au declarat intenţia de a candida au fost Gigi Chiru, actualul şef al PDL Constanţa, şi Mircea Banias. „Dacă oamenii l-au votat pe Banias înseamnă că el are credibilitate. Noi o să stabilim un profil al candidatului potrivit la primărie şi apoi vom decide care să fie candidatul. Până în luna septembrie, vrem să avem un candidat. Aşa cum am mai spus şi anul trecut, când Banias era, la fel, în atenţia DNA, un candidat la primărie trebuie să aibă o anume credibilitate. Este însă prea devreme, trebuie să vedem cum se va încheia povestea cu Banias", a spus Stavrositu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • c.neagoe 24 May, 2011 18:28 Dar mai ales f. f. multi bani !
  • constantean 24 May, 2011 11:59 Stavrosita sa-si vada de treaba ei , sa nu se mai bage ca musca in lapte,sa nu-si mai dea ea cu parerea ca nu se pricepe.LASA-I PE ALTII CARE STIU CU CE SE MANANCA POLITICA.
  • constantean 24 May, 2011 09:06 O machidoanca fara minte se trezeste si ea mereu vorbind ca altfel se plictiseste ca in parlament nu o baga nimeni in seama.Mai femeie tu nu vezi ca nu ai nici o treaba si politica ??? stai pe acasa si ai grija si de copiii aia.Si apropo candidatul la primarie il stabileste sondajul nu-ti mai da tu cu parerea gratuit.
  • :))))) te spargi de ras cu stavrosita 24 May, 2011 08:15 Stavrositu inca nu a reusit sa inteleaga ca viitorul primat va fi Gigi Christian Chiru si ca ea nu mai are nici o credibilitate dupa ce impreuna cu Banias a dus PDL in cap dupa nenumarate certuri, balciuri, CCL-uri facute pe genunchi cu oameni pe liste care nu erau in sala si alte tampenii din astea.
  • Lasa-ne Stavrositu 24 May, 2011 07:50 Stavrositu mai are un picut si nu o sa mai fie presedinte pe nici unde. Profilul nu-l va stabili ea ca nu are nici o atributie in acesasta directie dar probabil ii place sa se auda vorbind ca si in alte dati