Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gospodinele din Cumpana s-au intrecut in retete culinare

ro

05 Nov, 2009 02:46 1584 Marime text
cumpana.jpgLocuitoarele comunei Cumpăna s-au reunit marţi seară, la Casa de Cultură din localitate, pentru a serba „Ziua Internaţională a Casnicelor".

Au fost prezente, în sala mare a instituţiei, sute de gospodine din Cumpăna, dar şi de la Constanţa, care au răspuns invitaţiei primarului comunei, Mariana Gâju. Edilul comunei Cumpăna a organizat acest eveniment în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene de femei PSD Constanţa. Petrecerea, de la care nu au lipsit nici bărbaţii, în semn de apreciere pentru doamne, s-a desfăşurat cu motto-ul „Când mâncarea e gustoasă, este armonie-n casă". Seara a fost una distractivă, plină de surprize. Gospodinele au dansat pe muzica formaţiei invitate să cânte la eveniment şi au fost premiate pentru mâncărurile gustoase pe care le-au pregătit, care au fost aşezate într-o adevărată expoziţie culinară. La categoria dulciuri, au fost remarcate produsele preparate de către reprezentantele etniei turco-tătare, care au impresionat juriul. Din echipa de jurizare au făcut parte fostul inspector şcolar general Petrică Miu şi directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, Petre Dinică. În cadrul întâlnirii, social-democratele constănţene au spus că la alegerile din 22 noiembrie, liderul PSD, Mircea Geoană, va avea parte de sprijinul lor.

Cu ocazia întâlnirii de la Cumpăna a membrelor PSD Constanţa, una dintre social-democratele de vază ale judeţului, scriitoarea Constanţa Vlăgea, şi-a lansat noul roman. „Între malurile vieţii", aşa cum se intitulează cartea, este o poveste de iubire şi de viaţă, care o are în centru pe Casandra - eroina principală, despre care autoarea a declarat că orice femeie care va citi romanul se poate regăsi în ea. Scriitoarea a oferit 12 volume Primăriei Cumpăna, care au fost dăruite ca premii doamnelor ale căror reţete au fost declarate câştigătoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • crina 05 Nov, 2009 07:04 pai dinica de astea se ocupa in loc sa-si vada de treaba, de altceva nu e bun...