Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Buhaiev la PD-L, familia la PSD

ro

06 Oct, 2009 03:16 5041 Marime text

cap_5.jpgPropunerea PD-L pentru funcţia de şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Elena Buhaiev, are un ginere „verde" pe dinafară şi pesedist până-n măduva oaselor

Inspectoratul Şcolar Judeţean este o instituţie mult disputată... politic. Dacă PSD l-a instalat în funcţie pe Petrică Miu imediat ce s-a văzut la guvernare, trebuie spus că şi PD-L (PD) a avut zilele lui de glorie la cârma acestei instituţii.

ISJ Constanţa a fost condus şi de democrat-liberalele Paloma Petrescu şi Narciz Amza. Prima a fost propulsată apoi în funcţia de secretar de stat, iar Narciz Amza a reuşit să ocupe ulterior o funcţie de consilier local municipal, fiind exclusă pe motiv că ar fi confundat linia de vot a PD-L cu cea a PSD.

După numirea lui Petrică Miu de către PSD, anul acesta, partenerii de guvernare de la PD-L au propus ca funcţia de director-coordonator adjunct să revină democrat-liberalei Elena Buhaiev. Propunerea nu a fost pe placul PSD, iar nominalizarea făcută de PD-L Constanţa nu s-a concretizat. A venit în sfârşit şi momentul în care PD-L, rămas singur la guvernare, a trebuit să numească oameni pe posturile de conducere ce au aparţinut PSD. Funcţia de inspector şcolar general este acum, din nou, în ograda PD-L.

elena_buhaiev_06.jpgŞi Elena ar fi fost la PSD...

Democrat-liberalii constănţeni au nominalizat-o pentru ocuparea acestei funcţii chiar pe Elena Buhaiev, cea căreia PSD i-a refuzat postul de director-coordonator adjunct. Numai că preşedinta organizaţiei de femei a PD-L Constanţa ar fi avut, se pare, şi ea origini pesediste, fiind la un moment dat în tabăra PSD. Ea se alătură astfel lui Daniel Learciu, propus de PD-L pentru ocuparea funcţiei de director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, despre care relatam, în ediţia de ieri, că are legături mai vechi cu PSD.

Ginerele Elenei Buhaiev, Dumitru Lucian Lungoci, a candidat pe listele PER pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, la alegerile locale din 2008. Deşi ecologist, el este văzut la mai toate acţiunile PSD, la care participă şi Bogdan Dima, încă şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor. Se pare că Bogdan Dima este unul dintre responsabilii cu acţiunea de cooptare de tineri membri pentru organizaţia PSD Constanţa.

Ginerele are datorii morale faţă de PSD

Dumitru Lucian Lungoci a fost văzut chiar şi la ultima venire a lui Mircea Geoană la Constanţa, de luna trecută. El a participat la consfătuirea pesediştilor cu liderul lor, care a avut tentă de precampanie. În 2003, Dumitru Lucian Lungoci a fost membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Transport în Comun, subordonată Consiliului Local Municipal Constanţa, reprezentat legal de primarul Radu Mazăre. Lungoci a fost coleg de CA cu un alt membru al PD-L (PD), Remus Macovei, exclus anul trecut din partid din cauza faptului că a participat la susţinerea echipei Moisoiu, pusă pe făraş după ce a fost acuzată de legături cu PSD. Lungoci este inspector al Oficiului pentru Protecţia Consumatorului şi face echipă cu Claudiu Reghintovschi în activităţile de control derulate în Portul Constanţa. De precizat că ambii au fost susţinuţi la angajare de către pesedistul Eugen Voineagu, fost şef al OPC Constanţa. Rămâne de văzut dacă soacra sa, Elena Buhaiev, va reuşi până la urmă să acceadă în funcţia de inspector şcolar general al Constanţei.

De precizat că Raghintovschi a fost susţinut la angajare de către pesedistul Eugen Voineagu, fost şef al OPC Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • antiorage 15 Nov, 2009 19:33 Sunteti de-a dreptul invidiosi pe trupul de silfida al doamnei cu d mic, trup de profesor de educatie fizica. De fata ce sa mai vorbim ? Emana un IQ animalic.
  • SIMPLU CETATEAN 05 Nov, 2009 13:46 PCR NU A MURIT ACUM 20 DE ANI, PCR-UL TRAIESTE PRIN TOATE PARTIDELE INFINTATE DUPA 1989.TREZESTE-TE ODATA TARA DROGATA!!
  • PENIBILA PROPUNEREA LA ISJ! 06 Oct, 2009 18:52 UItati-va ce fata are dna Buhaiev in prima poza si sigur trageti concluziile care se impun....un control medical mai amanuntit la mansarada n-ar strica!:))
  • eu 06 Oct, 2009 15:55 Vin ai nostri, pleaca ai nostri! Noi ramanem iar ca prostii.
  • moartea in vacanta 06 Oct, 2009 10:26 dle Banias ce inseamna aceste propuneri chiar va bateti joc de pdl constanta?? deja lumea sa prins ca sinteti omul lui Mazare nu mai merge ... LAREVEDERE !!!
  • isj 06 Oct, 2009 10:06 s-a chinuit mult doamna pana a obtinut propunerea ptr inspector sef......