Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drept la replică

ro

07 Nov, 2012 03:37 1484 Marime text

Referitor la articolul din presa locală „Vezi cine îl susţine pentru noul cabinet: Secretarul de Stat Albu, noul ministru al Agriculturii!?" apărut în data de 6.11.2012 în cotidianul „Ziua de Constanţa" în care se afirmă despre şansele de a deveni noul ministru al agriculturii în viitorul cabinet, vă comunic, în virtutea dreptului meu la replică următoarele:

Nu mi s-a propus niciodată funcţia de ministru al agriculturii, nu am avut vreo discuţie cu domnul Nicuşor Constantinescu referitoare la acest subiect, şi-mi menţin în continuare intenţia de a candida pentru funcţia de Prefect al judeţului Constanţa.

Sunt indignat de uşurinţa unora de a manipula atât membrii PNL Constanţa, cât şi membrii USL Constanţa, şi mă întreb cine lansează aceste informaţii neverificate şi ce interese are? Sunt interese a mă îndepărta de funcţia de prefect al judeţului Constanţa, de a mă îndepărta de colegii din PNL, sau de a-mi crea probleme în funcţia de Secretar de Stat?

Îmi exprim pe această cale indignarea faţă de aceste practici, şi sper într-un mediu politic de o corectitudine şi transparenţă caracteristice Partidului Naţional Liberal.

Cu consideraţie,

Secretar de Stat

Gheorghe ALBU

6.11.2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii