Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dispute pe tema Masurii 322 Nicusor acuza pe de o parte, primarii PDL se revolta pe de alta

ro

29 May, 2010 02:46 1378 Marime text
masura_322_-_anghel_nicolae_primar_castelu.jpgPrimarii PDL din judeţul Constanţa sunt revoltaţi din cauza faptului că le-au fost respinse la finanţare proiectele depuse pe Măsura 322.

Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, a bătut cu pumnul în masă la şedinţa PDL exprimându-şi în acest fel nemulţumirea în legătură cu faptul că proiectele democrat-liberale nu au prins bani europeni, deşi au avut punctaje mari.

Preşedintele PDL Constanţa, Mircea Banias, a precizat că dintre toţi primarii care au pierdut finanţarea proiectelor integrate depuse pe Măsura 322, cel mai îndreptăţit să conteste punctajul obţinut este Nicolae Anghel, primarul comunei Castelu, care, din cauza unei erori de calcul a punctajului, ar fi pierdut nu mai puţin de zece puncte. „Ar fi trebuit să avem 67 de puncte", ne-a declarat la rândul său Nicolae Anghel.

În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc joi, 27 mai, preşedintele CJC Nicuşor Constantinescu s-a plâns public de faptul că prin Măsura 322 ar fi avut prioritate la finanţare comunele PDL. Reamintim că din judeţul Constanţa au fost declarate finanţabile cinci proiecte, toate aparţinând unor comune conduse de primari social-democraţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii